![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Šodien pavicinoties ar vienročiem konstatēju ka puse precīzo sitienu ir tieši pa plaukstām, tādēļ nolēmu aktualizēt šo jautājumu.
Atgādinu ka pašlaik sitieni pa plaukstām netiek skaitīti dēļ dažu cilvēku neargumentētajām vēlmēm. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Principā es esmu par sitienu skaitīšanu pa pirkstiem (plaukstām), jo neskaitot šos sitienus personīgi es novēroju paradoksu - drošāk izvēlējos tādas sitienu kombinācijas, kas apdraud manu roku/pirkstus, bet toties ļauj izdarīt sitienu pa pretinieku efektīvāk. Tas, protams, noved pie biežākiem pirkstu savainojumiem (man). Ja pirms tam, rēķinoties, ka pretinieks būs ieguvējs, ja es savu plaukstu nesargāju, tad tagad man ir ````s. Sāpes? Come on, jūs tiešām domājat, ka nesaņemsiet sitienus pa pirkstiem, ja tos neskaitīs:)? Ja cīnās, tad ar sāpēm un savainojumiem, zilumiem jārēķinās - to nu, manuprāt, apstiprināts ikviens, kas piedalījies treniņos.
Un ir ļoti muļķīgi atraut roku pēc savainojuma, iebrēkties "AU!" bet sitienu neskaitīt. WTF? Ko tas dod, ka neskaitam plaukstu? Drošību tas nepalielina viennozīmīgi, jo drošība ir balstīta abu cīnītāju mijiedarbībā - ne tikai nesist pa pretinieka pirkstiem, bet arī pretiniekam būt gana veiklam, lai nepagrūstu tos pa sitienam. Tas pats, kas ar galvu - ja tu pielieksies (kā dažkārt gadās), ierausi galvu plecu/krūšu augstumā, dabūsi pa to, lai arī sitiens būs citādi drošs - pa korpusu. Tā kā nevar cerēt uz ne-saivainotiem pirkstiem neskaitot punktus. Un cīnītāji - vismaz jau nu iesācēji, necenšās apzināti sist pa pirkstiem. To pat ir diezgan viegli izkontrolēt vairumā gadījumu. Es jau no paša sākuma esmu bijis aktīvi par to, lai skaita sitienus pa plaukstām. Citādi tiešām muļķīgi sanāk. Šo rakstu rediģēja Kamazs: 17.09.2005 21:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 11:50 |