![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Šodien pavicinoties ar vienročiem konstatēju ka puse precīzo sitienu ir tieši pa plaukstām, tādēļ nolēmu aktualizēt šo jautājumu.
Atgādinu ka pašlaik sitieni pa plaukstām netiek skaitīti dēļ dažu cilvēku neargumentētajām vēlmēm. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
Ja visi piekriit, man nav iebildumu arii. Galvenais pretarguments bija taads, ka peedeejaa TN sapulcee (ar speeleetaajiem), vairums sauca, ka nevajag skaitiit, jo taa ir bijis visos ieprieksheejos TN. Es tam arii piekritu ar domu, ka nav ko mainiit lietas, kuras jau ir iegaajushaas.
Bet ideologjiski es esmu par to, lai skaitiitu pa plaukstaam. Shos sitienus parasti juut un nepalaidiis garaam. Un nemaz neniecini sevi tik traki, Bruunskakjis, (nominatiivaa Bruunskakjiss). Tev gaaja gauzhaam labi. Šo rakstu rediģēja Andza Arrdh: 17.09.2005 19:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 09:36 |