![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Ir 1660. gads pa Karību jūru peld pirātu kuģis...
Tiktāl par spēles leģendu, tagad tehniskā padarīšana: Es pārmaiņas pēc sev tēlu neveidošu, bet tikai jaukšos spēlē ar visādiem notikumiem uz kuriem spēlētājiem varētu nākties reaģēt, tāpēc man vajadzīgs pirātu kuģa kapteinis - intresentus lūdzu atsūtīt PZ ar īsu aprakstu par to ko dara pirātu kapteinis, kāds 1660. gadā bija karību jūras reģions un sava tēla anketu. Pārējie, kas grib piedalīties, tēla aprakstu publicējiet šeit, te būs anketa: Tēla vārds: dzimums (vēlams vīriešu): vecums: fotoattēls vai zīmējums(nav obligāti): izskata apraksts: rakstura apraksts: tēla pagātnes apraksts(obligāts): Katram spēlētājam ir šādi ieroči: muskete - tālu šauj, taču ir diezgan neparocīga; divas pistoles - tuviem attālumiem; zobens; duncis; (Šaujamieroči ir jāpārlādē pēc katra šāviena) Karte: (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v354/pazare/map12.jpg) (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v354/pazare/map22.jpg) Šo rakstu rediģēja saule: 13.09.2005 02:05 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.08.04 Kur: Bibliotēka(21.00-8.00) Mājas(16.00-21.00) ![]() |
Derētu tā kā pamēģināt piedalīties kādā lomu spēlē.... tikai es varēšu parādīties vidēji tikai ik pa 3dienām, vai tas ir ok? Ja jā, tad reku i' mans tēls:
Vārds: Kvakou dzimums Vīr vecums 17 zīmējums (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v234/Demagogs/pirts.jpg) Izskata apraksts: Indiānis. Iededzis dzeltenbrūns. Staigā puspliks. Notetovēts ar visādiem abstraktiem simboliem. Auskari, protams. Melni mati un brūnas acis. rakstura apraksts Nežēlīgs. Pret visiem, kas nav pirāti. Jūtas augstāks par "parastajiem" indiāņiem un tāpēc nejūt sirdsapziņas pārmetumus to sakarā, un jūt naidu pret baltajiem (kas nav pirāti) un tāpēc nav problēma pakārt kārtējo Diego de la XXX. Nauda īsti neko nenozīmē, tā ir tikai līdzeklis ruma iegādei kārtējā tavernā. Kāpēc saņemt algu naudā, ja var dabūt rumu? Naudu neizdzersi. Vērtības mērs- rums (t.i. "šitais nazis maksā 2 rumus, par gredzenu dod kasti ruma un tas ir tavs" utt.) pagātnes apraksts Uzauga Kvakou kādā mierīgā aravaku indiāņu ciemā jūras krastā uz vidēji lielas saliņas. Auga kopā ar tēvu, 3 mātēm un veselu lērumu brāļu un māsu. Medīja, zvejoja un visādi citādi baudīja mietpilsonisku dzīvi, LĪDZ PĒKŠŅI krastā piestāja spāņu kuģis un sāka tirgoties ar ciematu un papildināt provianta un dzeramā ūdens krājumus. Viena lieta, ko spāņi nopirka, bija Kvakou. Izmācīt par tulku, tā sacīt. Pie spāņiem, protams, indiānim saldi neklājās. Tomēr pēc 3 mēnešus un pāris rīkstes rētas vēlāk spāņu kuģi abordāžā paņēma kāds pirātu kuģis. Kas cits gan atlika mūsu nabaga varonim, kā piebiedroties pirātiem? Drīz vien Kvakou iemācījās rāpelēties pa tekelāžu kā mērkaķis un lamāties kā kārtīga pirāta papagailis. Es nemaz nerunāju par ruma iznīcināšanu, kas indiānim bija jaunums un tāpēc viņš tam pieķērās jo ciešāk. Tagad, gadu un pāris mēnešus vēlāk, Kvakou ir pilnasinīgs pirāts un savu idillisko iepriekšējo dzīvi atceras... nē, neatceras nemaz. OK, pacelt enkuru! Šo rakstu rediģēja Berlog: 13.09.2005 06:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 23:24 |