![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.08.05 ![]() |
Ja jā, tad kur? ja nē, tad esmu gatavs pūlcināt cilvēkus piektdienās un veikt katanoīdu apmācību/trenniņus/pieredzes apmaiņu.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
Kādiem mērķiem? Larpiem ar koka ieročiem, protams. Plus, tas dod gana labu sagatavotību cīņām ar dzelzs ieročiem. Protams, ka cīnīšanās ar smagu koka pagali no malas izskatās tizlāk, jo tas primāri ir treniņš, lai paņemot turnīra vai spēles ieroci, roka būtu pieradusi. Un neliela ieroča inerces dzēšana pirms saskares ar neapbruņota pretinieka kuslajām miesām vai vienalga ko - par mērķi treniņā var būt izvēlēts da jebkas - ļauj attīstīt jūsu spēciņu, kas ļauj ieroci daudz labāk kontrolēt "īstu" cīņu laikā - lieliski proti nostiprina plaukstas locītavu. Protams sitienā jāpiedalās visai rokai un aikidisti tūlīt sāks brēkt ka kustībai jāsākas vēderā, bet tā kā ideja nav pretinieku, vismaz spēlē, es domāju BDLS, nosist pa īstam, tad arī maksimums ko no šī tipa cīņām mums vajag izspiest, lai tās izskatītos gana dabiskas. Cits līmenis ir dzelzs turnīrs, kur ir pavisam cita fiška. A cilvēks kas pieradis nedomājot tikai močīt (ar BDLS ieročiem), ātri vien vai nu kādu satraumēs vai tam sados pa muti pārējie un izbanos laukā. Esmu bijis liecinieks skatiem, kas notiek ja tāds atsaldenis paņem koka zobenu un iekrauj pa galvu otram. Čalim sauc ātros, ved lāpīt, rezultātā 5 šuves uz vaiga, a tas otrs brīnās: "kā tad tā, es nezināju ka te nav no visa spēka".
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 15:45 |