![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 Kur: Pie elfiem,dziedot dziesmas,lukojoties zvaigznes,megjinot izprast neizprotamo. ![]() |
es domāju,ka daudziem patika ne tikai labais pulks
bija daudz arii tumšo varoņu... un arī tie bija ļoti aizraujoši... takaā uz priekšu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) man pašam sirdij tuvs ir sarumans:D Šo rakstu rediģēja maiars: 25.08.2005 18:07 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.05 Kur: Dzelzs kalni. ![]() |
Es domāju ka nazguli bija vis iespaidīgākie ļaunie tēli. Viņi ir spēcīgi,biedējoši,vareni un labi izskatās.Kā arī pietiekoši bieži parādās svarīgos notikumos. Tās ir galvenās ļaunajam varonim nepieciešamās īpašības. Arī Saurumans ir iespaidīgs, bet Saurons gan manuprāt ir galīgi garām, viņš tikai sēž savā cietoksnī lūr ar sarkanu aci un pa retam parādās kādās atmiņās par sendienām!!! Viņa varu var noprast tika no citu varoņu domām un dialogiem. MAnuprāt viņa varu nekur nevar redzēt pietiekoši iespaidīgā veidolā!!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 00:09 |