![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
1. Iesūtītajiem pavedieniem jābūt par tēmu. Pirms izveido pavedienu, izlasi sadaļas NK aprakstu!
2. Tas pats attiecas uz iesūtītajiem rakstiem. Nav atļauts spams. Ja vēlies turpināt diskusiju par kādu citu tematu, izveido jaunu pavedienu!
3. Esi iecietīgs un cieni citu viedokli arī attiecībā uz jautājumiem, kuros tev pašam ir stingra pārliecība.
4. Aizliegts rupji lamāties un apvainot citus biedrus. Ja ir nepieciešamība iebilst, paud savus iebildumus korekti un pieklājīgi!
5. Aizliegts iesūtīt rakstus, kas pārkāpj PG-13 reitingu.
6. Centies savu viedokli izteikt plašāk! Pāris vārdi skaitīsies spams. Par to, kas ir spams, lasi šeit.
7. Centies rakstīt, ievērojot ortogrāfiju un interpunkciju, bet, galvenais, raksti tā, lai tas būtu citiem saprotams. Foruma vadītājam ir tiesības rediģēt nesaprotamus vai neatbilstošus pavedienu virsrakstus un aprakstus.
8. Pims iesūtīt pavedienu, paskaties, vai tāds jau neeksistē! Līdzīgs pavediens var tikt iepludināts jau esošā vai slēgts.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Dzīvnieku Saietā 90210. ![]() |
nu tad taa, es neesmu maanjticiiga (tomeer, veel nav izskaudies vecais paradums, proti " tfu tfu tfu"). piektdienaa 13. es neuztraucos. tas taksh ir mulkjiigi. driizaak cilveeki uztraucas, un paaraak par to aizdomaajas un tieshaam kko aizmirst utml. nju, juuzu atbildes luucu. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
(ops, es ceru, ka sheit taac pavediens jaw nav bijis (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) ? negribeetu sataisiit baigo paarkaapumu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) . Šo rakstu rediģēja dragon_warrior: 15.05.2005 10:54 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.04.05 ![]() |
Teoreetiski sanaak,ka esmu diezgan maanjticiiga, bet taa visa maanjticiiba ir "katram gadiijumam" liimenii.
Ja pakluup aiz labas kaajas- triisreiz pie zemes piesit, ja pasaka kko ,ko neveelas,lai piepildaas- triisreiz paar kreiso plecu paarpljauju, ja izbirst saals- triis shkjipsninjas aiz muguras aizberu, no sveces neaizpiipeeju (un klaatesoshajiem arii neljauju), sapleestaa spogulii (drumslaas) neskatos, ja skrien paari ielai melns kakjis- droshi eju pa to ietu, kur tas skreeja (esmu mezhaazis), , makaa neesaaju zviinjas, somu,kuraa atrodas maks uz zemes nelieku, drupachas no galda ar pliku roku neslauku, gruzhus paar maajas slieksni neslauku, ja nokriit kaads eedamriiks un man negribas,lai kaads ierastos- uzkaapju ar kaaju, trauki un glaazes pliist uz laimi, .... utt. utt. un ljoti daudz citu lietu, bet ,ja taa godiigi mani tas nertaucee, man tieshaam netraucee sava maanjticiba ..un ljoti retu reizi taa traucee kaadam citam cilveekam un tas nav ne stulbi, ne muljkiigi.... turklaat no zila gaisa nekas jau nenotiek:) Labi, iesejams, ja es teiksim nenospljautos triisreiz paar plecu un tad notiktu kkas slikts- taa buutu tikai sakritiiba,nevis sekas tam ,ka nepaarspljaavu paar plecu... bet kaapeec man lieki riskeet? Turklaat ja tas man sanaak pilniigi dabiski- nepiepuulot sevi- automaatiski!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 21:57 |