![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.08.04 Kur: Rīga ![]() |
Nu es vienkaarsi dzirdeeju kaa pa LNT reklameeja so konkursu!! labaakos staastus publicees vienaa zurnaalaa (neatceros nosaukumu), bat pasa labaakaa staasta autors pieteiks HP filmu TV!!
... pats gan nepiedaliisos [Sīkāks info par konkursu lūk te.] Šo rakstu rediģēja skowij-snowij: 14.08.2005 15:01 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 18.06.04 ![]() |
Pirmkārt - pieņemu, ka nēesmu gluži šī konkursa mērķauditorija. (cik saprotu, tad LNT vēlas redzēt tur 9 - 13 gadus vecus HP faniņus, kas par savu elku stāvētu un kristu, un izgudrotu tādas "burvestības" kā "Džimpiņ-Rimpiņ-Tamtaram", un tad to, no lepnuma plīsdami, paziņotu LNT ēterā visai Latvijai.)
Otrkārt - man nav gluži skaidra LNT konkursa koncepcija, turklāt vajā arī nelāga sajūta par to, ko es darītu ja netīšām uzvarētu.. :/ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Apburošo prinču izpārdošanā. ![]() |
CITĀTS(.: ARTANIS :. @ 14.08.2005 11:43) Pirmkārt - pieņemu, ka nēesmu gluži šī konkursa mērķauditorija. (cik saprotu, tad LNT vēlas redzēt tur 9 - 13 gadus vecus HP faniņus, kas par savu elku stāvētu un kristu, un izgudrotu tādas "burvestības" kā "Džimpiņ-Rimpiņ-Tamtaram", un tad to, no lepnuma plīsdami, paziņotu LNT ēterā visai Latvijai.) Otrkārt - man nav gluži skaidra LNT konkursa koncepcija, turklāt vajā arī nelāga sajūta par to, ko es darītu ja netīšām uzvarētu.. :/ Nu Es jau arī tādā gadījumā neesmu mērķauditorija, bet vienalga piedalīties neviens nevar liegt!!! Un ja uzvarētu tad televīzij sūtītu savu māsas delu, jo par laimi viņam patīk Potera filmas, lai gan neko nesaprot, jo ir tikai 3 gadi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) bet grāmatas piesavinātos es, tad man jau būtu dievi komplekti (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/greedy.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 02:04 |