![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.10.04 Kur: sawā puķainajā istabelē ![]() |
rakstot atbildi pavedienam par ''Alķīmiķi'', man radaas doma par filzofisku graamatu jeegu. man jau nu liekas, ka taadas graamatas nau nepiecieshamas t.i. es nesaprotu, kaada jeega taas lasiit. galu galaa, tajaas biezhi vien ir viens un tas pats, pie tam reti kautkas taads, ko cilveeks pats dziives laikaa nevareetu uzzinaat un saprast. ko domaajat juus?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.10.04 ![]() |
ooo jaa sofijas pasaule... tas pats alkiimikis!
viens un tas pats nav nevienaa graamataa... katrs rakstnieks ir savaa pasaulee...un ir diezgan atskiriigas lietas... starp punktu A un Z shajaa rakstniekaa or citaa.... sofijas pasauli ir tiiri interesanti palasiit... plus uzzinaasi filazofijas veesturi... beigas gan man ne visai... bet taa ir graamatas,kas liek padomaat... un pagriezh domaashanu, taa teikt pareizaa virzienaa.... es piemeeram esmu pateiciiga sofijas pasaulei graamatai kaa taadai,ka es daudz zinu par molekulaam un piparkuuku viirinjiem , kas nekad nav vienaadi ,jo redz taas ir taas aatomu dalinjas....* aizveraas * |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 11:38 |