![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.06.04 ![]() |
Ir daži brīži, kas joprojām mēdz uzplaiksnīt tavā atmiņā ar savādu starojumu? Tu joprojām atceries dažas situācijas, kuras tu nevari izskaidrot? Kurās tevī parādījās neparastas spējas, neizskaidrojams spēks vai apskaužama drosme? Un ko tu gaidi vakaros domīgi vērojot debesis? Kas liek tev domāt, ka tu zini vairāk nekā tiek pateikts? Un ko tu meklē viens ejot pa svešu ielu? Kas tevi saista kārtējo reizi pārlasot vienu un to pašu grāmatu? Ko nozīmēja tas sapnis, kas paglāba tevi no briesmām? Kas liek tev klusēt, kad citi smejas par to , kam tu TICI? Tu zini kaut ko, ko pats nespēj izskaidrot.... Pastāsti, kas liek tev ticēt, ka burvestības ir un pastāv visapkārt! Jo tā nebija tikai priekšnojauta..... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.04.04 Kur: šeit ![]() |
vienreiz es biju nometnē un mēs gulējām divstāvīgajās gultās un viņas bij baigi salauztas un mans draugs vienreiz tur sāka lēkāt un tā gulta pārlūza un viss otrais stāvs krita man virsū un tad viss itkā palēninājās es tā mamāju ar roku un tā gulta kad jau bija tieši virs manis nokrita uz pavisam otru pusi un vēl kad es biju ļoti dusmīgs uz brāli es uz viņu ļoti lielās dusmās paskatījos tādā niknumā ka viņam klēpī iegāzās makaroni ko viņš ēda bet es nezinu vai tas ir kautkā saistīts ar burvestībām.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.06.05 Kur: ... visur un nekur... ![]() |
man arii bijushi ljooooti daudzi visaadi diivaini gadiijumi!!!! vienreiz man bija viizija!! es itkaa iemigu... atsleedzos... nezinu... un tad redzeeju (naw juusu dalja, ko redzeeju) un peec apmeeram 1min tas piepildiijaas!!!! veel man ir bijushi sapnji, kuri piepildaas... bet zinat kaa gadiijaas manai mammai???? ----- vinja sapnii redzeeja, ka vinjas draudzene ir staavoklii un, kad vinaj pamodaas taa pati draudzene par ko vinja sapnjoja piezvaniija vinjai un pateica, ka esot staavoklii!!!(jau laikam 3. meenesis bija... ) un man veel ir bijushi tonnaam taadi siiki paregjojuminji... piemeeram, skolaa pirms uchene ienaaca klasee es nezin kaapeec pie sewis domaas nodomaaju : jaa, jaa - vinja tuuliit ienaax un pateix, ka tos kontroldarbus, kurus mees raxtiijaam jau pirms veselas muuzhiibas, vinja veel naw izlabojusi un atdos vai 1dien vai 2dien... un tieshi taa arii notika - vinja ienaaca un taa arii pateica!!!! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) veel viens gadiijums : kad biju dusmiiga uz sawu maasu!!vinja rokaas tureeja kaut kaadu vinjai daargu un swariigu mantu (nu kaut kaadu pliistoshu suveniiru no draudzenes vai kaukaa taa... ) un tad es pie sewis nodomaaju : kaut vinjai tas suuds izkristu no rokaam... kaut izkristu... un vinjai tieshaam tanii briidii izkrita no rokaam un sasgkjiida uz griidas!!!!!!!!!!starp citu, vai kaadam ir bijusi taada diivaina sajuuta itkaa pats nelaibais vai kaut kaads deemons buutu iemiesojies tewii???man vienreiz taa bija... fuuu.... neatgaadiniet... labi - man laikam laix beigt - es par daudz muldu... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 12:17 |