![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.04 Kur: Savā mazajā iedomātajā sapņu pasaulītē,kur nekad nenotiek kaut kas ļauns. ![]() |
Pirmo grāmatu,es pavisam droši zinu - izlasīju 1 dienas laikā. Katru nākošo grāmatu - vienu dienu ilgāk lasīju! IZņemot tikai Uguns biģeri - tam vajadzēja nedēļu,ja ne divas... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.03.04 Kur: Paslaik Kurbijkurne! ![]() |
Es taas graamatas izlasu apmeeram nedeeljaa! Es ar to lasiisanu iipasi nesteidzos jo zinu kad es graamatu buusu izlasiijis tad nebuus vaiirs ko lasiit jo jaagaida kaads pusotrs gads liidz naakamajai HP graamatai! Man nepatiik ka starp graamataam ir tik lielas starpas!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 08:14 |