![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.02.04 ![]() |
Nu, kā citiem liekas? Man pašam neticās, ka Zeme ir vienīga planēta ar puslīdz inteliģentām dzīvības formām. Pārāk daudz ufo ir piefiksēti, pārāk daudz cilvēku apgalvo ka ir šamējos redzējuši...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.04.04 ![]() |
Es saku, ka tomēr ir. Varbūt citplanētieši nenāk no Marsa vai Saturna, bet visdrīzāk tie nāk no zemes dzīlēm. Iespējams, ka visi redzētie citplanētieši ir no iepriekšējām civilizācijām. Jums neliekas aizdomīgi, ka visās bildēs, kur redzams kāds citplanētietis, viss, fakti, ārējais izskats utt, sakrīt ar citiem citplanētiešiem, kuri ir redzēti citās bildēs? Vajag sekot līdzi, ko mēs redzam. Ja bildēs redzētais ir patiesība, tad sanāk, ka zemi apciemo viena veida citplanētieši, bet no kurienes viņi nāk? No citām planētām vai tomēr no zemes dzīlēm, tad jau viņi varētu saukties nevis CITPLANĒTIEŠI, bet ZEMIENIEŠI (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Es ceru, ka tomēr citplanētieši pastāv un mēs neesam vienīgi šajā Saules sistēmā un visā visumā. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 19:28 |