![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.02.04 ![]() |
Nu, kā citiem liekas? Man pašam neticās, ka Zeme ir vienīga planēta ar puslīdz inteliģentām dzīvības formām. Pārāk daudz ufo ir piefiksēti, pārāk daudz cilvēku apgalvo ka ir šamējos redzējuši...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Dzīvnieku Saietā 90210. ![]() |
kaa no taa, ka kaadam liekas, ka visums ir galiigs, var izsecinaat, ka taa tieshaam ir, un to taa aizstaaveet? neviens tachu to nezin...
es domaaju, ka alieni pastaav gan... un kaadeelj gan nee? saules sisteema, uz kuras taalaakajaam planeetaam mees pat neesam bijushi, ir tikai ljoti nieciiga daljinja no muusu galaktikas, un galaktika tak taada nav vieniigaa... nu padomaajiet... pat ja visums ir galiigs, tas tikuntaa ir vnk neaptverams... es domaaju, ka taadi ir pilniigi noteikti, bet nesaku, ka cilvji vinjus kaadreiz sastaps... tas protams ir pilniigi iespeejams, bet ja vinji ir paaraak taalu, un ir tikpat atiistiijushies kaa mees, tad gandriiz nav ceriibu shiim raseem kaadreiz sastapties aci pret aci... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 05:49 |