![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.04 ![]() |
''uguns biķerī'' voldemorts skaidri un gaiši pateica, ka bellatrise un viņas vīrs ir miruši (svešovski laikam tā bija...), taču ''fēniksa ordenī'' viņi jau ir dzīvi.
dīvaini, ne? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
CITĀTS(Ēr-mjo-nī-ne @ 10.04.2005 19:13) es to pirmstam nemaz nebiju ieveerojusi... bet es shaubos , ka taa bija Roulingas kjuuda. driizaak jau tulkotaaju.waj arii kaa teica Siriuss - taa doma , ka winji ir cietumaa.jo man neliekas ka Roulingai buutu taada kljuuda. bet warbuut tomeer.... varbut vinja kludijas jau raxtot un domajuot, vinja izdomaja, ka ta belatrise svesovska, nju kas "it ka" nomira, ir siriusa masica, un ka vinja nebus stasta vajadziga, tak beigas ka jau bija uzraxtijusi UB, ta izdomaja, ka vinja bus vajadziga, un ka izradijas, mums par nozelu, ta vajadziba bija parak slikta... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif) tapatas gan vel domaju, ka tas ir divas dazadas personas, proti vecaki... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.05.2025 06:02 |