![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Belerianda ![]() |
Hmm... Tas arī ir mans jautājums - kas viņš bija, no kurienes (domāju papildus ziņas, jo no ''Hobita" atceros)...vai viņš bija cilvēks, un, ja bija, pie kuras ciltstēvu cilts skaitījās? Apgaismojiet mani, lūdzu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Šo rakstu rediģēja Dženeta: 23.10.2013 18:47 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 29.05.04 Kur: Rīga ![]() |
altoni - Beorningi IR cēlušies no Edainiem un man aizvien vairāk sāk šķist, ka, iespējams, to senči bijuši Numenorieši.. To, ka viņi cēlušies no Edainiem var lasīt šeit -
CITĀTS "Most of the Men of the northern regions of the Westlands were descended from the Edain of the First Age, or from their close kin. ... Of this kind were the peoples of the upper vales of Anduin: the Beornings, and the Woodmen of Western Mirkwood; and further north and east the Men of the Long Lake and of Dale." kā arī ļoti labi atceros, ka kaut kur HoME Tolkīns bija to minējis..(Appendix F, "OF MEN") Un nedomāju, ka visi Edaini aizceļoja.. kaut gan tā vien šķiet, ka Beorna senči aizceļoja.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 06:54 |