![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Belerianda ![]() |
Hmm... Tas arī ir mans jautājums - kas viņš bija, no kurienes (domāju papildus ziņas, jo no ''Hobita" atceros)...vai viņš bija cilvēks, un, ja bija, pie kuras ciltstēvu cilts skaitījās? Apgaismojiet mani, lūdzu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Šo rakstu rediģēja Dženeta: 23.10.2013 18:47 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 29.05.04 Kur: Rīga ![]() |
Beorningi ir parasti cilvēki.. Beorna senči ir cilvēki -
CITĀTS "Most of the Men of the northern regions of the Westlands were descended from the Edain of the First Age, or from their close kin. ... Of this kind were the peoples of the upper vales of Anduin: the Beornings, and the Woodmen of Western Mirkwood; and further north and east the Men of the Long Lake and of Dale." (Appendix F, "OF MEN") Un parastiem cilvēkiem nepiemīt dabiska spēja pārvērsties. Tik tiešām vienīgais izskaidrojums, gana ticams, man šķiet iespēja, ka Beorns to no kāda iemācījies.. un Radagasts izskatās visnotaļ pieņemama 'skolotāja' kandidatūra.. Nav gan teikts, ka Beorns to iemācījies tiešā ceļā no Radagasta vai arī no saviem senčiem.. Tomēr tad jautājums - no kurienes viņa senči to iemācījās? Un atkal mēs atgriežamies pie Radagasta.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 06:55 |