![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
Šeit ikviens potenciālais "Asinsnaida" dalībnieks var nobalsot par viņaprāt spēlei piemērotāko nedēļu šajā vasarā. Jūnijs tiek atmests uzreiz jo tajā ir eksāmeni, izlaidumi, galu galā, Jāņu nedēļa arī... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Principā, centīsimies pielāgoties vairākuma vēlmēm un iespējām. No meistaru puses visvēlamākais laiks ir jūlija otrā nedēļa - 4. - 10. jūlijs Šo rakstu rediģēja Kedriks: 14.02.2005 16:06 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Nē, Tu tomēr nesaproti.
Tu atbildi it kā es te baigi jokotu. Es tomēr nevaru gulēt mierīgi, jo mana sirds brēc pēc taisnības. Tipa ja Tu nolamā mūs par krūmu pļēguriem, kuri nespēj savākt savas mutes,un pieprasi, lai no mums nebuutu ne smakas nometnes laikā, tad es gribu, lai laikā, kurš pieder spēlei, nebūtu ne smakas no tiem, kuri nepiedalās spēlē un buldurē kaut ko par spodrinātās keramikas izplatību vēlā dzelzs laikmeta otrajā pusē... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 26.06.2025 04:35 |