![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
Šeit ikviens potenciālais "Asinsnaida" dalībnieks var nobalsot par viņaprāt spēlei piemērotāko nedēļu šajā vasarā. Jūnijs tiek atmests uzreiz jo tajā ir eksāmeni, izlaidumi, galu galā, Jāņu nedēļa arī... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Principā, centīsimies pielāgoties vairākuma vēlmēm un iespējām. No meistaru puses visvēlamākais laiks ir jūlija otrā nedēļa - 4. - 10. jūlijs Šo rakstu rediģēja Kedriks: 14.02.2005 16:06 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
CITĀTS(Kedriks @ 17.02.2005 14:47) Pacietību, pacietību! Noteikumi būs pavisam drīz. Bet ir skaidrs, ka pasākums "nometne" būs gana iekšējs kur nekādi "skatītāji" vēlami nav. Ja gribi piedalīties - gādā tērpu - rīkus un materiālus un piedalies nometnē kā dalībnieks. Nekādas slaistīšanās, dzerstīšanās pa krūmiem nebūs. Ja intereses saistās tikai ar larpošanu kas nāk komplektā ar nespēju muti turēt par RPG, MTG, SW, HP, GP etc. - brauc tikai uz spēli kas sākas piektdien. Bet Kedrik! Mani neinteresee nometne un es netaisos tur slaistiities es tikai prasu, lai speeles laikaa no rekonstrueetaaju puses nebuutu nekādas slaistīšanās, dzerstīšanās pa krūmiem un kas nespeej tureet muti par savu rekonstrukciju - brauc piektdienas vakarā no poligona prom. Got it? Es tomēr vēlētos ieturēt da jūs, da mēs stilu.. Piedod, ja vari... Šo rakstu rediģēja Amidala: 17.02.2005 15:25 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
CITĀTS(Amidala @ 17.02.2005 15:23) Bet Kedrik! Mani neinteresee nometne un es netaisos tur slaistiities es tikai prasu, lai speeles laikaa no rekonstrueetaaju puses nebuutu nekādas slaistīšanās, dzerstīšanās pa krūmiem un kas nespeej tureet muti par savu rekonstrukciju - brauc piektdienas vakarā no poligona prom. Got it? Es tomēr vēlētos ieturēt da jūs, da mēs stilu.. Piedod, ja vari... Nu neviens baisais rupjais "rekonstruktors" īpašu vēlmi piedalīties tādā aizdomīgā pasākumā, kas ļoti atgādina parastu role playingu ar dažiem nožēlojamiem vēstures elementiem pagaidām nav izrādījis.. Tā ka vari gulēt mierīgi - neviens netaisās Tev dzīties pa spēlei pakaļ un uzdot jautājumus par spodrinātās keramikas izplatību vēlā dzelzs laikmeta otrajā pusē...(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 21:32 |