![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
Šeit ikviens potenciālais "Asinsnaida" dalībnieks var nobalsot par viņaprāt spēlei piemērotāko nedēļu šajā vasarā. Jūnijs tiek atmests uzreiz jo tajā ir eksāmeni, izlaidumi, galu galā, Jāņu nedēļa arī... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Principā, centīsimies pielāgoties vairākuma vēlmēm un iespējām. No meistaru puses visvēlamākais laiks ir jūlija otrā nedēļa - 4. - 10. jūlijs Šo rakstu rediģēja Kedriks: 14.02.2005 16:06 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
CITĀTS vai Tava, vai kāda cita rīkota spēle spēj konkurēt ar drakonistu rīkotajām? Kāpēc ne? Es redzu šajā sezonā ļoti daudz potenciālu ne-drakonistu spēļu. Negribu nevienu apvainot, bet dažkārt šķiet, ka viņi ir iesīkstējuši uz veciem principiem, tamdēļ es drīzāk apmeklētu "Ceļu" kā jebkuru no viņu plānotajām spēlēm tieši apraksta pēc. Vispār man arī ļoti patīk Farliner-a "Iebrukuma" koncepcija, es drīzāk aiziet uz tādu fantasy larpu, nevis drakonistu tradicionālajām spēlēm. Low-level characters, real-time, iebrukums nomalē, tas izklausās daudz interesantāk nekā "varenas pilsētas, orki, alas, kuģi" un citi brīnumi. Un "Asinsnaida" INTRO, koncepcija, tieši tāpat mani ieinteresēja krietni vairāk nekā sarežģīto settingu apraksts. Man šķiet, ka .lv larpu vidū ir jūtama tendence sliekties vairāk uz "what you see is what you get" koncepciju, ko pirmais aizsāka augst.god.ļ.cien.S. Kdrk. ar Senlatviešu sēriju. Var strīdēties cik veiksmīgas bija spēles, bet viennozīmīgi iztikšana bez žetoniem un citiem brīnumiem ir LARPam pluss manās acīs. Un atkal, varbūt man ir specifiska gaume, taču manā skatījumā ikviena ne-drakonistu spēle šosezon ir konceptuāli interesantāka. Un nepiemirstiet to "manā skatījumā", kad rakstīsiet savu atbildi "Kamaz, nu tas jau ir subjektīvi, vienam patīk tas vienam tas..man piemēram labāk drakonisti.>" vārdsakot, kāda, pie velna konkurence? Šo rakstu rediģēja Kamazs: 14.02.2005 22:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 21:08 |