Runājam par 2. pasaules karu |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Runājam par 2. pasaules karu |
10.01.2005 20:04
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices Grupa: Biedri Pievienojās: 09.10.04 Kur: Starp četrām sienām |
Taa kaa juus domaajat?Kaada stuulbuma peec Hilers saaka karu ja zinaaja ka kaasiis kaaC vinjam no taa labums?Kaa juus domaajat par to?
|
|
|
23.01.2005 18:26
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Kur: Rīga |
Mans uzskats ir (un ne tikai mans, bet arī vairāku vēsturnieku): ja Vācija tik ļoti nebūtu pazemota I pasaules kara dēļ, viņiem nebūtu nepieciešama atriebība. II kara nebūtu vai arī to iesāktu cita valsts.
|
|
|
23.01.2005 19:31
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām Grupa: Biedri Pievienojās: 16.07.04 Kur: Empire City |
CITĀTS(ledene @ 23.01.2005 18:26) Mans uzskats ir (un ne tikai mans, bet arī vairāku vēsturnieku): ja Vācija tik ļoti nebūtu pazemota I pasaules kara dēļ, viņiem nebūtu nepieciešama atriebība. II kara nebūtu vai arī to iesāktu cita valsts. Ja ne Vaacija, tad to uzsaaktu Krievija. Patiesiibaa boljsheviku naakshana pie varas Krievijaa jau arii bij pirmaa pasaules kara sekas... Nebuutu pirmaa pasaules kara, nebuutu arii boljsheviki pie varas tikushi. Arii NSDAP kaa partija nebuutu vareejusi pastaaveet, jo taa aizguva sameeraa daudz ko no marxistiem, kas peec ww1 Vaacijaa saradaas aizvien vairaak, bez to idejaam NSDAP buutu tikai kaarteeja labeejaa partija. Arii Hitlers nez vai buutu guvis taadu tautas atbalstu un arii pats iespeejams nebuutu tik radikaals. Bet nu ja nebuutu ww1, tad vvz, kad latvieshiem dziivotu savaa valstii, so naf ljaunuma bez labuma (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.11.2024 00:56 |