![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 ![]() |
Pie kaadas ticiibas juus piederat vai arii kaadu uzskatat par visticamaako?
Kura religjija jums liekas interesanta- kaapeec? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 07.02.04 Kur: The point of no return ![]() |
Mm.. Es nepazīstu tevi tikpat daudz, cik tu nepazīsti mani. Es neizdaru secinājumus par tevi, es nezinu, kas tev pieder/ ir piederējis un nemēģinu apgalvot, ka es to zinu. Vai savas sāpes izbļaušana visai pasaulei palīdz? Vai man būtu jāizstāsta sava biogrāfija, lai tu noticētu, ka es nerunāju tā vienkārši tāpat un man viss nav pienests uz paplātes? Es to nedarīšu. Es redzu tikai to, ka cilvēki paši sev apkārt rada negācijas. Bet pasaulē jau viņu ir tik sasodīti daudz, ka uz tām skatoties, nav jābūt pat personīgām problēmām, lai iegrimtu dziļā depresijā un vēlētos, lai zeme tevi aprij.
Vai es esmu pilnīgi laimīga? Nu nē.. Pilnīga laime manā izpratnē ir nekā nedarīšana. Ko tādu negribu. Bet es esmu laimīga. Pēdējā laikā izskatās, ka tāds tituls ir bezmaz vai kauns. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Vai es esmu apmierināta ar dzīvi? Vispārīgi skatoties, nē. Bet tieši tā apziņa, ka viss mainās, ka viss var rīt jau nebūt, palīdz cilvēkam novērtēt to, kas viņam ir. Nedomāju izbļaut pasaulei to, ka reizēm ir sāpīgi. Ir pat bieži. Tak ir jāmāk tikt tam pāri. Nevis uzkraut citiem, vai nomocīt sevi. Tā es domāju. Viss problēmu atrisinājums ir tevī. Tur tā lieta. Nevis Dievā. Nevis reliģijā. Nevis apkārtējos. Un visas pasaules netaisnības nav uzbrukušas tieši tev. Domāju, ka te daudziem ir pamats. Ir ģimene (pat tad, ja nepilna, pat tad, ja vienmēr nevari ar viņu saprasties), ir interneta pieslēgums (jā, no i-neta pieslēguma tu negūsi sevišķu baudu, bet daudziem cilvēkiem ir liegta tāda privilēģija kā dators. Citiem nav naudiņas, lai iegādātos pildspalvu skolai. Jā, jā, paskatieties kādreiz, kā cilvēki dzīvo laukos), ir cilvēki kuriem nav vienalga (un padomājiet paši, pirms kliedzat, ka tādu nav. Arī jūsu postu izlasīšana ir sava veida nevienaldzība.), galu galā, jums ir pārtika, jums ir mājas, kur dzīvot (teiksiet, ka tas ir normāli? Tad ieslēdziet TV un paskatieties uz mātēm, kuru bērni miruši karā, paskatieties, kādas acis ir mātei, kas apgriež otrādi savu mirušo, mušu nosēto bērnu). Galu galā, jums ir iespēja izmanīt savu dzīvi, ja jau viņa liekas tik nenormāli slikta. Pats no sevis viss reti kad nokārtojas. Jums kāds dzīvē ir atņemts? Kāds ir nomiris? Un domājat, ka esat vieni savā nelaimē? Laikam jau ir tikai viens, ko varu likt pretī- jūs paši vēl esat dzīvi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 13:24 |