![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 ![]() |
Pie kaadas ticiibas juus piederat vai arii kaadu uzskatat par visticamaako?
Kura religjija jums liekas interesanta- kaapeec? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 07.02.04 Kur: The point of no return ![]() |
K.O.R.N., esi dzirdējis vārdu salikumu "iecietība un sapratne pret atšķirīgu viedokli un pieklājība"? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Kāpēc tu centies citiem iestāstīt, ka viņiem nav taisnība, ja viņi izvēlas kaut kam ticēt? Nē, es neesmu kristiete, tomēr es ticu, ka katram ir savs-j tas neaizit galējībās un tiešām palīdz cilvēkiem, tad kāpēc ne? Un kāpēc tu pats neredzi to, ka neviens tev neko neatņem? Vienkārši tā tās lietas notiek. Cilvēki nāk un iet. Visi cilvēki reizēm ir vārgi, pat tie, kas šķiet visstiprākie. Visi cilvēki ir mirstīgi. Nāve nav laba vai ļauna. Tā vienkārši ir. Protams, būtu jauki, ja būtu kāds, uz kuru mēs varētu novelt visu vainu. Varbūt tad pašiem tik ļoti nesāpētu, vismaz uz kādu brīdi. Bet, manuprāt, mums ir dots tik daudz.. Es nezinu, vai to dod Dievs, vai kāda cita būtne, es nezinu, vai vispār kas tāds pastāv, un visa mana loģiskā domāšana jau saka priekšā, ka nē, tomēr.. Mums ir dots ļoti, ļoti daudz. Kaut vai mirklis ar jauku cilvēku. Un vienalga, ja pēc tam tu esi vīlies, viss nav izrādījies tā, kā bijis cerēts, vienkārši šo mirkli tev neviens nevar atņemt *un nebūsim sarkastiski un nerunāsim par sklerozi, kas var atņemt visu*. Tas, ka cilvēki parasti saskata pagātnē tikai neveiksmes, slikto, bet labos brīžus atceras tikai kā piemēru *re, kā bija, bet tagad vairs tā nav*, ir tikai viņu pašu problēma. Vajag mācēt dzīvi sakārtot pašam. Vajag pagātni izmantot savā labā, nevis pret sevi. Tad nebūs neviens jālamā. Un palūgšu neapvainot nevienas reliģijas pārstāvjus un pašu reliģiju un pārtraukt lamāties. Šo rakstu rediģēja Sindra: 11.10.2006 15:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 14:29 |