![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.04 Kur: Savā mazajā iedomātajā sapņu pasaulītē,kur nekad nenotiek kaut kas ļauns. ![]() |
Te jau forumā noteikti ir daudz cilvēku,kuri lasa dažas grāmatas orģinālvalodā.
Vai tad tas nav grūti? :blink: Anglijā es nopirku Vēsturiskās šausmenes (par ķeltiem) ,vasarā. Ar lielām grūtībam un vārdīcu to esmu iztulkojusi līdz pusei. bet kā ir ar citiem? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Istari māceklis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.03 GP eksperts 2006 ![]() |
CITĀTS brāļu Strugacku "Ugunīgo mākoņu valstībā" ir vienīgā grāmata, kuru lasot vispirms latviešu tulkojumā KurToVarDabūtKurToVarDabūt? Varbūt "grūti būt dievam" arī ir latviski dabonams? Nu, nespēju es tai grāmatā ielasīties, par spīti visam... varbūt vismaz latviski izdosies? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
CITĀTS(Nimue @ 13.01.2005 09:22) CITĀTS brāļu Strugacku "Ugunīgo mākoņu valstībā" ir vienīgā grāmata, kuru lasot vispirms latviešu tulkojumā KurToVarDabūtKurToVarDabūt? Varbūt "grūti būt dievam" arī ir latviski dabonams? Nu, nespēju es tai grāmatā ielasīties, par spīti visam... varbūt vismaz latviski izdosies? Visticamāk - antikvariātos. Sērija "Piedzīvojumi. Fantastika. Ceļojumi", tā, ar svītrainajām muguriņām. Tāda ar sarkanu vāku, uz kura ir viens kosmonauts, kas brien līdz potītēm pa lavu, ja pareizi atceros. Un bibliotēkās vajadzētu būt. Par "Grūti būt dievam" nezinu. Es to lasīju krieviski. Man viņa tā ne visai patika. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
[quote=Roviela,13.01.2005 10:29]
[quote=Nimue,13.01.2005 09:22][quote]brāļu Strugacku "Ugunīgo mākoņu valstībā" ir vienīgā grāmata, kuru lasot vispirms latviešu tulkojumā[/quote] KurToVarDabūtKurToVarDabūt? Par "Grūti būt dievam" nezinu. Es to lasīju krieviski. Man viņa tā ne visai patika. [/quote] pajautā Misiņa bibliotēkā (vai paprasi Aivam, lai pajautā, vi``ns tur strādā (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ). Ja latviski ir izdota, Misiņos noteikti būs. par antikvariātiem runājot - sirsnīgi iesaku antikvariātu uz Čaka ielas pie Ziedoņdārza - tur ir daudz kas no padomju laikā izdotās sērijas "FP" un "Piedzīvojuma, fantastika, ceļojumi". Es tur sev robus grāmatplauktā papildinu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 13:05 |