![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.04 Kur: Savā mazajā iedomātajā sapņu pasaulītē,kur nekad nenotiek kaut kas ļauns. ![]() |
Te jau forumā noteikti ir daudz cilvēku,kuri lasa dažas grāmatas orģinālvalodā.
Vai tad tas nav grūti? :blink: Anglijā es nopirku Vēsturiskās šausmenes (par ķeltiem) ,vasarā. Ar lielām grūtībam un vārdīcu to esmu iztulkojusi līdz pusei. bet kā ir ar citiem? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 ![]() |
CITĀTS(NovemberNövelet @ 13.01.2005 08:11) Tad vēl viens jautājums- es brīnos, ka 14 gadus veciem cilvēkiem ir tādas problēmas ar angļu valodu. Taču viņa ir visapkārt, TV, radio, CD :blink: Un jums skolā nekad neiesaka tādu lietu kā mājas lasīšanu svešvalodā? Redzi, ja cilvēkam ir bijis tas gods angļu valodu sākt mācīties tikai 5. klasē ( jo redz franču valoda ir no pirmās...), tad ja viņš sākumā nav izrād`jis pietiekošu interesi ( būtībā skolotāja bija viens liels sviests), tad pēc 4 gadiem (5.;6.;7.;8klases tagad) nevar angļu valodu zināt tā lai varētu lasīt perfekti angļu grāmatas utt. Un ja cilvēkam nav ne vajadzība ne interese pret privātskolotāju, jo atzīmes ir normālas, un nav sliktas un vielu saprot... tad var būt problēmas ar angļu valodu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 13:10 |