![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.06.04 ![]() |
Ir daži brīži, kas joprojām mēdz uzplaiksnīt tavā atmiņā ar savādu starojumu? Tu joprojām atceries dažas situācijas, kuras tu nevari izskaidrot? Kurās tevī parādījās neparastas spējas, neizskaidrojams spēks vai apskaužama drosme? Un ko tu gaidi vakaros domīgi vērojot debesis? Kas liek tev domāt, ka tu zini vairāk nekā tiek pateikts? Un ko tu meklē viens ejot pa svešu ielu? Kas tevi saista kārtējo reizi pārlasot vienu un to pašu grāmatu? Ko nozīmēja tas sapnis, kas paglāba tevi no briesmām? Kas liek tev klusēt, kad citi smejas par to , kam tu TICI? Tu zini kaut ko, ko pats nespēj izskaidrot.... Pastāsti, kas liek tev ticēt, ka burvestības ir un pastāv visapkārt! Jo tā nebija tikai priekšnojauta..... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.10.04 Kur: kaut kur kur nav taisnības un dzīves ![]() |
CITĀTS Ir bijuši šādi tādi momenti! Piemēram, bija pēdēja kaut kāda nedēļa pirms brivdienām, un es pateicu ka nedēlā būs daudz izmaiņu. Un teicu ka 1. dienā neotiks tādas un tādas stundas un tā arī bijaa .Tā turpinājās visu nedēļu. Šad tad es tikkai pateicu cik stundu nenotiks un viss notika tieši tā. Jokaini, laikam jau sagadīšanas CITĀTS Man ir bijussi diivaini gadiijumi,bet var jau arii padomaat ,ka taa ir tikai sakritiiba.Dazzreiz veelos lai kaada stunda nenotiek un Baac .Pieeju pie zinnojumu deella un tur rakstiits,ka taa skolotaajas nav skolaa. bet man liekas ,ka taa ir tikai sakritiiba. Vēlos tikai atgādināt, ka starp paranormālo, izredzēto un sakritību ir visai sīka robež pamēģiniet kaut vai tikai tāpēc lai pārliecinātos un ja 2 reizes no 4 sanāk tad priecājies jo domu spēks ir visai stiprs Tev(tas ir tiem kas šaubās)! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 12:06 |