![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.04 Kur: Savā mazajā iedomātajā sapņu pasaulītē,kur nekad nenotiek kaut kas ļauns. ![]() |
Te jau forumā noteikti ir daudz cilvēku,kuri lasa dažas grāmatas orģinālvalodā.
Vai tad tas nav grūti? :blink: Anglijā es nopirku Vēsturiskās šausmenes (par ķeltiem) ,vasarā. Ar lielām grūtībam un vārdīcu to esmu iztulkojusi līdz pusei. bet kā ir ar citiem? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.04 ![]() |
Nekad orģinālvalodā lasījis neesmu, protams, ja tā ir svešvaloda. Mana māsīca bija aizbraukusi uz Angliju angļu valodas mācības nolūkos, un tur viņa nopirka divas grāmatas angliski - viena bija par kaut kādu "Amulets" sēriju un otra bija par "Bafija pret vampīriem" sēriju. Paņēmu Amuleta grāmatu, izlasīju pirmo nodaļu, bet nesapratu kādus vārdus 100 varbūt noteikti. Bija diezgan grūti, tālāk tā arī neizlasīju, bet, ja tu precīzi zini, kas grāmatā notiks, piemēram (man), "Harijs Poters un Filozofu akmens", kuru es pārzinu diezgan labi, tad problēmu gandrīz nav nemaz. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 13:07 |