![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.04 Kur: Savā mazajā iedomātajā sapņu pasaulītē,kur nekad nenotiek kaut kas ļauns. ![]() |
Te jau forumā noteikti ir daudz cilvēku,kuri lasa dažas grāmatas orģinālvalodā.
Vai tad tas nav grūti? :blink: Anglijā es nopirku Vēsturiskās šausmenes (par ķeltiem) ,vasarā. Ar lielām grūtībam un vārdīcu to esmu iztulkojusi līdz pusei. bet kā ir ar citiem? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 ![]() |
Mjā.. ir mēģināts lasīt.. bet atdūros pret pamatīgi lielu vārdu trūkumu.. tāka tagad vienīgās grāmatas izlasītas līdz galam angliski ir pēdējie trīs Poteri(AG;UB;FO) un arī tikai tāpēc, ka bija jau lasīti latviski=> tekstu līdz ar to sapratu...
CITĀTS Es atceros ka es ar seju pārlasīju fragmentiņu ar Siriusa nāvi. Vispirms lēni. Tad atkal ātrāk. Un vēl ātrāk. Domāju ka kaut ko nesapratu vai kā Totālīgs šoks bija Bet vārds DEAD nepārprotami nozīmēja to, ko es ar to domāju. jā es ar tā to pašu vietu lasīju latviski... ( un latviešu valodu es zinu labi, kā nekā te dzīvoju, piedzimu utt.. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 11:14 |