![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.04 Kur: Savā mazajā iedomātajā sapņu pasaulītē,kur nekad nenotiek kaut kas ļauns. ![]() |
Te jau forumā noteikti ir daudz cilvēku,kuri lasa dažas grāmatas orģinālvalodā.
Vai tad tas nav grūti? :blink: Anglijā es nopirku Vēsturiskās šausmenes (par ķeltiem) ,vasarā. Ar lielām grūtībam un vārdīcu to esmu iztulkojusi līdz pusei. bet kā ir ar citiem? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 07.02.04 Kur: The point of no return ![]() |
Aha, oriģinālliteratūra ir ļoti vērtīga lieta, iemācīsis tādas lietas, ko tev neviena mācību grāmata nepateiks. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tev es tikai varu ieteikt vienkārši izvēlēties attiecīga līmeņa grāmatas, ja jau tas līmenis nav tik augsts. Parasti "Pingvīna" grāmatu sērijai aizmugurē ir norādīts līmenis, piemēram, Beginner. Tad, kad jūti, ka šīs grāmatiņas paliek par vieglu, pamēģini lasīt tādas, kas ir līmeni augstāk. Bet ar vārdnīcu lasīt, manuprāt, ir diezgan liels absurds. Ja jau esi nolēmusi tā mācīties valodu, skaties filmas, raidījumus..
Un draudzīgs padoms- neķeries uzreiz pie vēsturiskiem aprakstiem, vai, nedod dies`, klasiķiem. Sākumā ir vērtīgi kaut vai tās pašas pasakas oriģinālvalodā palasīt. Un varat nesmieties, es zviedru valodā darīju tieši to, kad biju sākusi viņu mācīties. Visam savs laiks. Līdz kaut kam sarežģitākam ir jātiek, citādi tev pāries vēlēšanās lasīt vispār. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 11:47 |