![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 ![]() |
Pie kaadas ticiibas juus piederat vai arii kaadu uzskatat par visticamaako?
Kura religjija jums liekas interesanta- kaapeec? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.05.04 Kur: Protestantu baznīcas dievkalpojumā. ![]() |
Es nebalsoju, bet esmu kaut kaadas religijas, kam 7.janvaarii ir Ziemassveetki. Mani kristiija, kad man bija 6 gadi, taatad nevareeju pateikt 'nee' vai kaut kaa iebilst. Arii izveeles iespeeja man nebija dota, taapeec var uzskatiit, ka es pati veel nepiederu ne pie kaadas religijas, jo pashreizeejo neizveeleejos pati. Vispaar taas religiju padariishanas uzskatu par bezjeedziigaam (ja nu vieniigi politikaa noderiigaam) un uzskatu, ka vislabaak ir vienkaarshi ticeet Dievam un izraadiit to, kaa labpatiik, nevis kaa vajadzeetu peec kaut kaadas religijas. Turklaat visus tos religjiskos likumus un baushljus, un rituaalus utt utml utjp ir sarakstiijushi cilveeki, tas viss ir rakstiits ar cilveeka roku un man negribeetos ticeet, ka kaut kaada apseesta, varaskaara cilveeka griba ir Dieva griba.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 14:04 |