![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.04 Kur: Riga ![]() |
Nu shi spele saxies ar to,ka Malfojs slepus uzaicinas Hermioni uz randeuu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) un ,tad jau viss ajzies............
----------------------------------------------------------------------------------------------- Bija jau vakars un oeksjni kada puuce pieklauveja pie Grifidora kopistabas loga. Hermione ielajda puci ieksha un panjemaa lapinjiu,kura bija piesprausta pie puces kajeles ar uzraxtu <manaj dargajaj Hermionej no xxx> vinja atvera sajusminata vestuli,kur bija raxtiic Sen miljotata Hermionne es zinu,ka rit jums ir paredzets doties uz Cukmiestinju un es ljoti veeletos pavadit nelielu lajinjiu kopa ar jums.Mes varetu satikties <Vepra galvaa> tur nebus daudz cilveku un mums bus izdewiba netrauceti parunat. jusu slepenajs pieludzejs (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) xxx |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Malfojs nedaudz apvainojās ,taču tad aptvēra ,ka tiek grauta viņa reputācija un viņš tiešām izskatās smieklīgi.Tad uz lapiņas viņš uzrakstīja:''Hermij, mana mūža mīla!Piedod man un palīdzi.Es esmu tik bezpalīdzīgs.'' . Hermiones sirds atmaiga un viņa veda savu mīļoto Malfoju pie Dumidora, jo tikai viņš šajā skolā prata atburt mēli dabiskajā izmērā. Bet pa ceļam Hermione Malfoju...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 24.08.04 ![]() |
... nu kircinaja pa vina meli protams pa ko morfio bija loti neapmierinats bet ko lai dara ta tas sanak ja eed riekstu saldejumu uz kura ir meles lielinasanas pulveris kad vini nonaca lidz Dumidoram vins sakuma saka smieties par Malfojs bet pec kadam piecam minutem noteica...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 08:35 |