Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> fabulas, visi jau zin kas tas taads
Dinaer
iesūtīt 05.11.2004 23:12
Raksts #1

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Grupa: Biedri
Pievienojās: 28.10.03
Kur: lielceļš

fabula ir nepaaraak garsh sacerejums - nereti dzejola veidolaa ar kaadu iisu pamaaciibu vai domu... parsti virspuseeji tiek isteikta ar zveeriem...

gribeetos lai katrs kas atceras kaadu fabulu ko ir lasiijis vai veel joprojaam atceras to sheit arii pieraksta..

gaidiishu atbildes un labpraat palasiishu arii juusu iecieniitaakaas fabulas (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Žanete
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes
alohamora
iesūtīt 31.12.2004 13:50
Raksts #2

Mācās koptelpas paroles
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 07.10.04
Kur: sawā puķainajā istabelē

fabulaam nau ne vainas (taadas pasakas vien ir galu galaa).

nevienu lasiito atcereeties nevaru, bet nesen pati rakstiiju fabulu. tur bija kaukas taads: galvenais varonis bija brunjurupucis. nu jaa...nu un vinjsh gaaja pa mezhu un ieraudziija zakji, un nodomaaja: "Kaapeec gan es nevareetu skriet tik aatri kaa zakjis...?" un vinjsh vingrinaajaas un vingrinaajaas, liidz beidzot sprinjgjoja tik pat veikli kaa zakjis. tad vinjsh ieraudziija zhirafi un nodomaaja:"Kaapeec gan man nevareetu buut tik garsh kakls,ka es vareetu paari koku galiem skatiities?" shii doma nelika un nelika brunjurupuci mieraa, liidz beidzot vinjsh izleema doties pie Stiprinieka Lauvas un paluugt, lai vinjsh shamajam to kaklu izstiepj. aizgaaja un izstaastiija lauvam sawu vajadziibu. lauva nobriiniijaas par taadu dumiibu, bet luugumu izpildiija. taa nu brunjurupucis laimiigi sprinjgjoja pa mezhu un lukojaas paari koku galiem. tachu vinjam priekshaa pagadiijaas sakne, kuru vinjsh no sawiem augstumiem pamaniija par veelu un vinja kaajas skreeja tik aatri, ka vinjsh nepaguva nobrmzeet, klupa un salauza kaklu.
pamaaciiba: necenties liidzinaaties citiem, katrs ir unikaals. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

nju kaa?
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā

Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
3 lietotāji/s lasa šo pavedienu (3 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 11.05.2025 00:45