![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.08.04 ![]() |
Pagājšziem bija laiks - sēdēju pie datora, meklēju augšā un lasīju dažnedāžādākās fantasy grāmtiņas. Atradu dažus autorus, kas man tīri labi patika (R.E.Feist, D.Eddings) tagad jau būšu izlasījusi visu ko no viņiem varēju dabūt rokā.
Bet lai šos dažus atrastu, pārlasīju veselu lērumu visādu draņķu. Šogad šādai meklēšanai neatliek laika. Tātad jautājums - vai kāds nevarētu ietekt baudāmu lasāmvielu aptuveni augšminēto autoru garā? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Nu es jau ieteiktu Nortoni - Raganu Pasaules darbus (pati RP, RP tīmeklis, tad Vienradža gads, Kristāla grifs, Ragu kronis, ai, visus uzreiz pat atcerēties nevar), Forerun arī bija jauks. man tīri labi aptīk arī salvatores Tumšā elfa sērija. Maks Frai ar savu Eho - ironija, paviegla, bet aizraujoša lasāmviela. Sirsnīgi iesaku Mitago mežu (Holstoks, ja nemaldos - lieliska mitoloģiskā fantāzija). Nu, Veģmaks, protams (pirmās grāmatas).
Jā, jautājums -vai tu lasi arī kieviski, vai tikai angliski? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.06.2025 16:27 |