![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.12.04 ![]() |
Nju kaa tad ir???Ticat???Es saubos,bet ja nepastaav,tad kur peec naaves nokljuust cilveeka gars???Kaadas ir juusu domas??? :blink:
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.10.04 Kur: kaut kur kur nav taisnības un dzīves ![]() |
CITĀTS Tā enerģija nenāk no dvēseles, bet no tā, ko mēs uzņemama, kā, piemēram, pārtika. Tad mēs to pārstrādājam, izdalām daudz siltuma un vēl nedaudz citu enerģijas paveidu, enerģija nekur nav zudusi, taču entropija ir palielinājusies ( mums zināmā pasaule iet uz galu, citiem vārdiem sakot ). Dzert vajag mazāk, tad nenāks muļķības galvā. Un enerģija neatjaunojas kā tu te iedomājies, tā vismaz māca enerģijas nezūdamības likums. es neiedomājos es vienkārši apsveru domu ka dzīvība ir kas līdzīgs planētām kuras...tā teikt rodas ar magnētisma palīdzību utt. Citiem vārdiem sakot cilvēks ir musarmašīna kas dzīvo pateicoties visādiem pārpalikumiem kurus savāc..... un par to dzeršanu....beidz man patīk izvirzīt teoriju, kuru pati neprotu nofurmulēt! Šo rakstu rediģēja Amy: 26.12.2004 13:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 01:00 |