![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.10.04 Kur: sawā puķainajā istabelē ![]() |
rakstot atbildi pavedienam par ''Alķīmiķi'', man radaas doma par filzofisku graamatu jeegu. man jau nu liekas, ka taadas graamatas nau nepiecieshamas t.i. es nesaprotu, kaada jeega taas lasiit. galu galaa, tajaas biezhi vien ir viens un tas pats, pie tam reti kautkas taads, ko cilveeks pats dziives laikaa nevareetu uzzinaat un saprast. ko domaajat juus?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
CITĀTS(Severina @ 14.12.2004 20:07) Un kas vainas filozofijai? Bez tam no šādām grāmatām var to šo iemācīties ātrāk, nekā dzīvē tu līdz tam aizdomājies. CITĀTS(Nulukkizdin @ 14.12.2004 21:25) Es uzskatu, ka filosofija (lietošu "s" nevis "z") māca cilvēku domāt.. māca cilvēku kļūt gudrākam, māca mīlēt gudrību.. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ne velti filosofija tulkojumā no grieķu valodas nozīmē "gudrības mīlestība" - tā tas reāli arī ir! Un tātad, jā, es lasu tādas grāmatas! Man, piemēram, ļoti patīk tāda satura grāmatas! Tās palīdz izprast sevi un pasaules kārtību un... bet vispār, katram jau savs... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 12:14 |