![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.10.04 Kur: sawā puķainajā istabelē ![]() |
rakstot atbildi pavedienam par ''Alķīmiķi'', man radaas doma par filzofisku graamatu jeegu. man jau nu liekas, ka taadas graamatas nau nepiecieshamas t.i. es nesaprotu, kaada jeega taas lasiit. galu galaa, tajaas biezhi vien ir viens un tas pats, pie tam reti kautkas taads, ko cilveeks pats dziives laikaa nevareetu uzzinaat un saprast. ko domaajat juus?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Es lasīju Nīčes "Tā runāja Zaratustra"
Pārdomas... Nu nez... Man vispār patīk domāt par dzīves jēgu, man patīk izfantazēt kā būtu ja bez mūsējās vēl būtu citas pasaules. kā es dzīvotu, ja es būtu no citas pasaules. Nu tādā garā. Reizēm jau grāmatas iedvesmo uz šādām pārdomām, bet principā, ne vienmēr tai ir jābūt filozofiskajai grāmatai. Un nepavisam ne vienmēr mēs izprotam filozofiskās grāmatas. Ir pat cilvēki, kuriem liekas, ka apkārtēji viņus uztvers kā augsti intelektuālus cilvēkus, ja viņi pateiks, ka lasa Nīči, Kantu un citus domātājus. Nu tā aptuveni... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 09:42 |