![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
ex foruma administratore ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.03 ![]() |
Ar cēlu žestu atveru jaunu pavedienu ar nolūlku ļaut citiem un pashiem sev lasīt mūsu dziļpos pārspriedumus un izjūtas pēc garām pastaigām ar zināmiem kaujas elementiem, pa mežonīgo Ādažu poligonu.
Visā visumā varu teikt, ka bija jautri, kas laikam arī larp'ā ir vissvarīākais. Bija šadas tādas nepilnības(manuprāt nenozīmīgas), bet to vaininieki bija vairāk vai mazāk paši spēlētāji. Visu cieņu Troļļiem, par viņu spēju izpildīt TIK daudz questus. No manas puses pateicība Prizdas dievam Dāsnam par viņu dāsnumu. Ar bijību var skatīties uz apmātie (un nesitiet mani, ja tie kuru frakijas nosaukumu tā īsti zin tikai viņi paši, nav apmātie), no kuriem badijās pat troļļi. Starp citu troļļu un apmātie ar savu klaigāšanu radija lielisku realitātes izjūtu bet tas tā (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Par questiem, draņķība tā, ka cieminiekiem nelāgu sakrtību vai vienkarši nevelēšanās dēļ, ar uzdevumiem sanāca tā nelāgi. Katrā ziņā questi bija un, ja vien labi gribēja un akut cik kaut ko spēja, kādu varēja dabūt un pildīt so all respect GM. Atgriežoties pie sākuma tēmas. Bija siltāks nekā bija cerēts, vismaz es nenosalu, paarāk badā arī nemocījos, (ceru ka vismaz troļļi ir kārtiī paēduši). Cilvēki bija gandrīz godīgi ( čētošanās ar hitiem vai burvestībām netika novērota paarāk beiži). Mazliet žēl GM kuri laikam savām kajiņām staigāja tik ilgi līdz varis nevareja pastaigāt. Tātad secinājumi: Bija baigi baigi labi. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Šo rakstu rediģēja Goldberry: 17.10.2004 14:15 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
nu tad ta beidzot tiku pie rakstisanas
biju jau dzeju sacerejusi bet tai nav laika tatad par visiem pec kartas Troļļi - nu ko savas asinis ir taas labakaas. partroļļošana bija visai iespaidigs pasaciens, ipasi tad, kad kamazs man ar mazo zobentinju metaas virsu nelabi blaudams. to vareja nosaukt par iesvetisanu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) vispar jau troļļi sajaas speles patiesam bija neredzeti un necereti godpratigi un pieklajigi un protams tas nemazina vinu varu un baismo iespaidu Apmatie un parejie ar vinjiem - nu širminieki konkretie. tur nu mes bijam vienis pratis, ka jus esat vel sliktaki par troļļiem. bet nu melošana jums padodas varen labi, vismaz lidz tam bridim kad musejie pazvanija un pateica ka savu paiku atrada jusu teltiis (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) tad nu bija vienigaa kauja kuras laikaa dabuuju zibinu izvicinaat. Cieminieki - nu vai tad tiesam tas ka vinji nepazist naudu nozime ari to ka vinji nesaprot cilveekus??? es pusstundu blaavu ka esam nakusi miermiligos nolukos un netaisamies karot un ka parejie ar zobeniekm ir lidzi tikai tadel, ka pec gulammaisa sanemsanas grasijamies iet citur, nee nu ok pec tam mes gribejam iet pie trolliem un kopa jus izkaut, bet tas butu bijis PEC TAM. bet nu ok, tas viss izversaas par kvestu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) es gan miruso zemee sededama ladejos un gaaniju visus cieminiekus un ziemelniekus un solijos visus apkaut (nu vismaz vienu). bet wateva galvenais ka man bija kur gulet Cilveks frakcija - nu vinju mes meginajam savaņģot jau pasa sakuma - nesanaca. zel. nikns cinitajs bija. bet nekada ipasa sakara nebija, ja nu vienigi nelaimiga tiksanaas miruso zemee. Iecelotaji/brivmakslinieki - nu kapec visi mus sauca par laupitajiem :blink: mes pat neko nebijam zagusu, lai attaisnotu so vardu. nu tur bija jautri. ipasi Haļavas maacibas laikaa, kad devu svetibu visiem, uz ko man nebija tiesibu, ebt tas jau nekas. bijam daudz, jo daudz. lidz asaram izsmejos kamer musu cienijamais garigais lideris monotona balsii, ka lasot krievu psalmus citeeja Haļavas macibu nenormalajiem cieminiekiem, censoties vinjus vest pie prata. kamer es slepdama savu nu jau trollisko identitati, slepos aiz prieditem, vins lasija un cieminieku uzmaniba bija taa atslabusi, ka kuru katru mirkli varejam uzbrukt. bet te peksni vinji visi liela murskulii velaas no kalna lejaa tiesi mums virsuu. mani iemauca kapucee, lai neatpaziitu meln lenyiyi skalpu. un te nu paradijaas Tirgotajs un izjauca kaujas iespeju pardodams par smiekligi augstu cenu riekstus un austrumu saldumus. pat dzert nebija. pie Dasna ari gaja jautri. musm pat paradija zobenu kuru mes nemaz neredzejam un kura tur laikem nemaz nebija, bet to jau uzzinajam tikai tad, kad bijam to zicilajusi, iemeginajusi un jau nolemusi nospert. pes tam Prizdaa salasijaas visi, kas gribeja iznest ciemu, bet se tev - ierodas ciema skarda bundza un pazinjo ka ciema neveina nav. palikam gribot. un protams neaizmirstami bija riita gajiens nogriezt apmaatos.kamer sameklejam. un "TUK TUK" atskan grieziena troksnis, protams improvizets, vinji bija maigi izsakoties neapmierinati un kad izdzirdeja ka ja neatdos naudu nospersim brunas, bija gatavi tulit pa muti sadot.naudas protams vinjiem nebija, nee kur nu, tikai pec speles beigam izradijas ka bija gan. dazs labs atzinaas ka vinja sirds kaaroja mani nogriezt, par tadiem gajieniem, bet ko ta es, es jau tikai ar dunciti blakus staveju, griezejs bija balstais. un tas ka neesam laupitaji pieradas ari taja ka nemacejam no apmatajiem naudu izspiest. nu isteniba stastit ir daudz ko, bet nevajag pasrpileet. vairak mani sarugtinaja tas ka netiku uz afterparty pie aivvv. var teikt jau atkal netiku. priecajos ka nebija dazu indiviidu un zel par to ka dazi tomer bija, bet briva valsts. un speles prieku nespeja sabojat pat vinji. paldies GM par iespeju atpusties starp nogurdinosajam skolas dienam. man vel lidz sim bridim neveins netic ka es mezaa zem klajas debes viena gulammaisaa guleju (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) tatad vel viena rindkopa ar PALDIES GM par doto iespeju un organizesanu Šo rakstu rediģēja Dvēselīte: 19.10.2004 08:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.05.2025 23:35 |