![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
ex foruma administratore ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.03 ![]() |
Ar cēlu žestu atveru jaunu pavedienu ar nolūlku ļaut citiem un pashiem sev lasīt mūsu dziļpos pārspriedumus un izjūtas pēc garām pastaigām ar zināmiem kaujas elementiem, pa mežonīgo Ādažu poligonu.
Visā visumā varu teikt, ka bija jautri, kas laikam arī larp'ā ir vissvarīākais. Bija šadas tādas nepilnības(manuprāt nenozīmīgas), bet to vaininieki bija vairāk vai mazāk paši spēlētāji. Visu cieņu Troļļiem, par viņu spēju izpildīt TIK daudz questus. No manas puses pateicība Prizdas dievam Dāsnam par viņu dāsnumu. Ar bijību var skatīties uz apmātie (un nesitiet mani, ja tie kuru frakijas nosaukumu tā īsti zin tikai viņi paši, nav apmātie), no kuriem badijās pat troļļi. Starp citu troļļu un apmātie ar savu klaigāšanu radija lielisku realitātes izjūtu bet tas tā (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Par questiem, draņķība tā, ka cieminiekiem nelāgu sakrtību vai vienkarši nevelēšanās dēļ, ar uzdevumiem sanāca tā nelāgi. Katrā ziņā questi bija un, ja vien labi gribēja un akut cik kaut ko spēja, kādu varēja dabūt un pildīt so all respect GM. Atgriežoties pie sākuma tēmas. Bija siltāks nekā bija cerēts, vismaz es nenosalu, paarāk badā arī nemocījos, (ceru ka vismaz troļļi ir kārtiī paēduši). Cilvēki bija gandrīz godīgi ( čētošanās ar hitiem vai burvestībām netika novērota paarāk beiži). Mazliet žēl GM kuri laikam savām kajiņām staigāja tik ilgi līdz varis nevareja pastaigāt. Tātad secinājumi: Bija baigi baigi labi. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Šo rakstu rediģēja Goldberry: 17.10.2004 14:15 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.05.04 Kur: Bedrē. ![]() |
Pirmkaart:
Lielum lielais Paldies visiem, kuri atbrauca, bija ar mieru paciest extremaalus apstaakljus (lai gan Lielais Maakonju GM shoreiz pazheeloja), vazaaties pa Trollu vagaam un to visu pat mazliet izbaudiit. Otrkaart: Ipashs Paldies visiem, kas bija laiciigi atsuutiijushi legjendas, pieteikushies, izteikushi savas idejas un ierosinaajumus, taadeejaadi atvieglojot dziivi GM! Taa turpinaat! Treshkaart: Pati gan to nepieredzeeju (kursh gan grib kasiities ar Mirusho Karalja paliidzi Plushkjiiti? Hmm, dazhi meegjinaaja), tachu peec dzirdeetaa esmu spiesta secinaat, ka dazhi ciema iedziivotaaji netika uzskatiiti par pilnveertiigiem iedziivotaajiem un sastapa nicinoshu attieksmi ljoti konkreeta iemesla peec - vinji bija meitenes. Ja kaads veel nav pamaniijis - TN ir Unisex speele! Jebkursh dzimums ir tikpat labs, cik visi paareejie. Atbalstu uzskatu, ka GM nedriiksteetu iejaukties teelu ieksheejaas lietaas un ierobezhot briiviibu, bet shis ir pieklaajiibas jautaajums un skar citus speeleetaajus. Taapeec - luudzu paardomaajiet savu iztureeshanos! Fraazei : "Sievishkjiem vieta ir teltiis" nav vietas ne shajaas, ne citaas TN. Acu prieceeshana protams ir ljoti jauka un jeegpilna nodarboshanaas, tachu esmu dzirdeejusi, ka meitenes speejot arii kaut ko vairaak. Ceturtkaart: Prieks par visiem, kas speeja iejusties lomaas un LARP'ot. Zheel, ka to nespeeja visi. Zinu, ka daudziem tas bija pirmais LARP's un varbuut apstaaklji nebija tik ideaali. Tachu, manupraat, daudzi to nemaz neveeleejaas, ar iejushanos teelaa saprotot :"Hmm, es esmu cieminieks/laupiitaajs/trollis/apmaatais, taatad man jaasit cieminieki/laupiitaaji/trollji/apmaatie. Lai to izdariitu, man vajag amuletu/zobenu/GM paliidziibu, taatad man jaadara tas un tas." Tas noteikti ir jaadara, tachu katram no jums ir savs teels, sava legjenda (veelams pasha rakstiita vai vismaz izlasiita), sava pagaatne un savi meerkji. Vai juus cerat, ka kaads (lasiit - GM) to izveidos juusu vietaa? Protams, bija cilveeki, kas to speej izdariit pashi. Vai jums nebija jautri klausiities Halavas priestera lasiijumos? Vai juus nepriecaajaaties, redzot Trollu Mednieku brunjiniecisko attieksmi? Jo juus buusiet radoshaaki, jo jautraak buus jums pashiem un apkaarteejiem. Cik zinu, par paarlieku interesantu charu no speeles veel neviens nav izraidiits. Piektkaart: Protams, man silst sirds, lasot juusu pozitiivaas atsauksmes. Bet taas speeles organizeetaajiem dod tikai prieku par padariito, nevis ierosmi turpmaakajam darbam. Ja jums, kas nepatika, trauceeja vai likaas nepareizs, sakiet to droshi un skalji. Arii GM nav bez greeka. Daudz darba veel ir priekshaa un konstruktiiva kritika ir daudz labaaka, kaa nepamatoti slavinaajumi, kas liek atstaat to, kas varbuut jaamaina. Nobeigumaa - Paldies visiem! Mirusho valdnieka paliidze. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.05.2025 23:38 |