![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
Šis pavediens domāts lai uzklausītu iepriekšējo Senlatviešu spēļu dalībniekus par to kas līdz šim notikušajās spēlēs patika, kas nepatika, ko būtu vajadzējis darīt savādāk.
Zināms laiks jau ir pagājis un daļa emociju un adrenalīna ir noplakušas - laiks domāt ko darīt tālāk. Esošajā formā spēle diezin vai savu pastāvēšanu attaisno. Ražot turpinājumus turpinājumu pēc man nav ne mazākās vēlēšanās. Gaidu konstruktīvu kritiku, ieteikumus, padomus un tā tālāk. Centīsimies izvairīties no savastarpējiem uzbraucieniem un kritizējot centīsimies būt konstruktīvi, nevis vienkārši kritiski. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.04 ![]() |
Hmm.. nu jaa...
Iisteniibaa pie atsauksmeem par SLS 4 ir viens Urdrunir'a posts, kas satur vairaakus ieteikumus, kas, manupraat, buutu jaanjem veeraa (atrodas sheit) Ir vairaakas tiiri subjektiivas lietas, kas man liekas buutu apdomaajamas: 1. Es tomeer vairaak atbalstiitu virziishanos prom no rekonstrukcijas. Viena lieta ir autentiskas maajas un aksesuaari, kas noder atmosfeeras radiishanai, bet cilveekiem lomu speelee buutu interesantaak, piemeeram, lielaaka magijas ietekme (es nedomaaju fire ball, bet, piemeeram, ko liidziigu charm person). Tas gan prasiitu arii atseviskjus noteikumus, jo patreizeejais uzstaadiijums, ka "visi tic un var nostraadaat" manupraat ir paaraak nekonkreets. Man patiik senlatvieshu teerpi, buuves, sarunas utt, bet tajaa pashaa laikaa vienmuljas nodarboshanaas bez kaut kaa iipasha un neikdieniskja skjiet garlaiciigas. 2. Speeleetaajiem jaalauj briivi riikoties. Jaatsakaas no scenaarija. Respektiivi, ja tas noziimee, ka mans pusgadu gatavotais personaazh tiek nogalinaats, tad tas arii to noziimee. Ja cilveeks ir izleemis taa riikoties un var to paveikt, tad lai dara. Ja tas noziimee, ka Daugmale/Kaarsava, vai kas cits (citiem vaardiem pamatapmetne) tiek iznesta, tad taa arii notiek. Vispaar taads jeedziens kaa "pamatkomanda/pamatapmetne" man liekas nepareizs. Automaatiski tiek pieskjirti zinaami bonusi (taada kaa imunitaate) pamatkomandai. 3. Veel man patika no Ertas noteikumiem punkts, ka nevienam nav tiesiibas noraadiit uz cita cilveeka atspeeli. Respektiivi taadas pieziimes, ka senlatvietis taa nedariitu vai kas tamliidziigs, manupraat nebuutu iisti labas. Tas rada situaaciju, ka cilveeks ruupju maaktu vaigu staigaa un domaa kaa labaak pielaagot savu riiciibu tam, ko GM uzskata par senlatvisku. Cilveeki ir dazhaadi un vienmeer ir bijushi psihi, kas veelas nogalinaat otru, lai atnjemtu 1 sudraba moneetu, vai tapeec, ka "man nepatika kaa uz mani paskatiijas" vai "man vienkaarshi bija taada iespeeja" 4. GM ir GM, nevis pamatkomandas pastaaviigs speeleetaajs un militaaraa speeka balsts. Ja arii iekliist kaads NPC, tad tas nekaadaa gadiijumaa nespeelee noziimiigu lomu komandas leemumu pienjemshanaa (lai arii savas erudiicijas peec to vareetu). Elernass |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 08:23 |