Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> SLS4 - kā tās lietas tika darītas, Viss, kas patika un nepatika
Lia'angia
iesūtīt 22.08.2004 18:13
Raksts #1

Uzlauž lāstus Gringotu bankā

Grupa: Biedri
Pievienojās: 14.11.03
Kur: Rīga, Olaine
Labākā krievu valodas tulkojuma autore

Nu es (laikam jau pirmā no visiem, kas brauca šodien) esmu atpakaļ no SLS4.
Kopējais iespaids par spēli - visai nekāds. Pa lielai daļai esmu vainojama es pati - nespēju notēlot savu Gundegu kā jukušu, nespēju vispār "noķert" spēli. Negribējās piespiesties, lai radītu teātri sev pašai. Un bija sajūta, ka citiem tas ne tik nav vajadzīgs. Izņēmumi - abi vakari, kad notika burzīšanās ap krogu un virtuvi, kad notika sarunas, strīdi un dzīru līksmības. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Pa dienu es, kā jau kārtīga senlatviešu sieviete, ganīju savu bērnu (kurš nemitīgi krita uz nerviem karadraudzei un kalējam :blink: ), šuvu drēbes, palīdzēju virtuvē... Un viss. Gribējās vairāk asuma, vairāk piedzīvojumu, satraukuma, spriedzes...
Pagājušo reizi katalizatora lomu spēlēja piecbrālīši, bet šoreiz lībieši vienkārši dzīvojās savā nodabā un spēles beigās tika "iznesti" vairāk garlaicības, ne nepieciešamības pēc.
Labā puse - mēs vismaz mēģinājām veidot normālas kaimiņu attiecības ar lībiešiem, risinājām normālu mierlaika dzīvi, tātad - dzīvojām tā, kā cerēja dzīvot senās Daugmales iedzīvotāji. Pa laikam patirgojāmies ar tirgotāju, pa laikam kašķējāmies savā starpā...
Priecēja, ka lībiešu nometne bija patiesi mazpazīsatama, un iespaids par cilvēku netraucēja veidot iespaidu par tēlu... Vairākām meitenām un puišiem bija brīnišķīgi tērpi. Daļai gan tādi visai... nosacīti.
Žēl, ka zemnieki bija spiesti aizbraukt ātrāk, arī ar viņiem nepaguvām izspēlēties... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

Un saldajā ēdienā - joki, ko es pierakstīju šīs spēles laikā.

Par stipriem vārdiem
- Krīvs, iedzēri? Saki stipros vārdus kriviču mēlē!
-Aiz upītes pār kalniņu uz upīti!
Pēc nākamās iedzeršanas reizes vārdi bija stipri īsāki:
- Arrrrgh

Par izskatu
- Laucis? pēc kā viņš izskatījās?
- Nūūū... Pēc Aika!

Par attieksmi
Nāk zemnieks (Urdrunirs). Es skatos, vai viņam ir baltā bantīte ap galvu vai nav. Zemnieks:
- Tu uz mani neskaties, es esmu visai miris!
Kad viņš pēc brīža nāk atpakaļ, mana meita viņu sagaida ar vcārdiem:
- Tu esi miris! Ho-ho-ho! (Salaveča balsī)

Par krīvu vairošanos
Krīvs "piedzēries" iekrīt žagaru čupā.
- Ei, krīvs žagaros tup!
- Olas dēs, vai?

Par vārda spēku
Ū```` iereibis baras uz kādu lībieti:
- Ko tu te izrunājies? Nāc šurp un dzer sausu!
Lībietis izdzer arī. Ū```` ieskatās kausā un pikti konstatē:
- Padomā! izrija tukšu!

Par atrašanās vietu
Gundega iet pie tēva ar nodomu izdiņģēt malku balzama.
- Tēti, tēti, tēti...
- Paņem man starp kājām! Un pēc tam noliec atpakaļ!

Par nešļavām:
- Nešļavu ar roku nedrīkst ņemt!
- bet ar karoti?

Par trauku saturu
- katls ir pilns līdz augšai!
- Kur te ir zalkši?

Par darbības plāniem
- Noķersim, nositīsim, apraksim un tad vēlreiz noķersim!
- Paga, paga, tos, ko aprok, vairs ķert nevajag! Tos vajag izrakt!
- Labāk nevajag arī rakt...

Par attieksmi
kalējs modina pilskungu
- Pilskalnam var uzbrukt!
-Nu un?

Par personības dalīšanos
Virsaitis:
- Tu no manas meitas telts izlīdi kā krīvs vai kā meistars?

Par redamību
- Tēvs, kur tu bez biksām ej?
-Tu tak viņu neredzi!
- Ā, nu tad ej!

Par sarunām ar mirušajiem
karadraudze nāk no sirojuma. Virsaitis:
- Vai visi dzīvi?
mednieks:
- nē, mēs esam beigti!

Par to pašu.
Virsaitis:
-Tēvs, vai tā ir taisnība, ka tu esi saindējies un nomiris?
Ū````:
- Bet protams!

Par sagaidīšanas veidiem
kalēja saderētā sagaida savu līgavaini ar smaidu un metas ap kaklu. Virsaitis grūtsirdīgi:
- Lūk šitā ir jāsagaida vīrs mājās, nevis ar pārgrieztu rīkli!

Par attieksmi vēlreiz
Silma pieiet pie Rasas un uzliek roku uz pleca:
- Tev laikam vectēvs ir miris...
- kā?
- Nu sēž mājā un neatbild...
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
7 Lapas V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (60 - 79)
Farliner
iesūtīt 23.08.2004 16:55
Raksts #61

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 01.12.03

CITĀTS(Pet @ 23.08.2004 16:49)
Es nezinu - manuprāt kautkur apmēram kur esam varētu arī piebremzēt attiecībā par ekipējumu. Jo, cik skatījos, bija principā ok tak visur - spēlei ekipējums netraucēja; Un vairāk koncentrēties uz tiem pašiem cilvēkiem; jaunpienācējiem; utml.

P.S. - par ekipējumu runājot - vakar savācot mantas, mēs laikam nepaņēmām Gvarvina zobenu, to, kas pagājušvasaras 'modeļa', nevis jaunais... Viņš ir aizklīdis neceļos, vai tomēr atradis saimnieku ?

Nu, viena daļa no paštaisītajiem ieročiem nebija īpaši lietojama, un arī ar tērpiem vienai daļai tautas bija problēmas, nemaz nerunājot par apaviem - daļa dabūja staigāt plikām kājam apavu trūkuma dēļ. Pamatprasība jau paliek ta pati - no 3 m attaluma tērpam jābūt atbilstošam.

Pamatideja ir tā, ka ja cilvēkas nepareizu priekšmetu vai terpa daļu parāda iepriekš, tad tur var kaut ko labot, ja tikai uz speles sākumu, tad tur vairs labot neko nevar (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

Par zobenu - nezinu gan, bet, manuprāt, tas tika manīts smēdē, varbū pei kalēja nonācis.

+Citēt rakstu
Aziren
iesūtīt 23.08.2004 16:59
Raksts #62

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 23.12.03
Kur: tepat vien es esmu...

Labas dienas visiem...
Izlaiju gandriz visus iepriekshjos postus....man nav ko piebilst...es tikai ludzu neceliet stridu....

No savas puses es ludzu piedoshanu visiem libieshiem un parejiem speletajiem...
Piedodiet, ka man neizdevas realizet lubu speli no savas puses...es nesaprotu, kur ir mana kluda...es zinu, ka biju maz Daugmale, bet man bija daudz darba ko darit libieshu nometne....
Nakamreiz es centishos izspiest no sveis to labaku.....
Ja kads varetu man pateikt, ko es dariju nepareizi, kas man nogaja griezi, kur bija mana kluda....

+Citēt rakstu
Northwatch
iesūtīt 23.08.2004 17:06
Raksts #63

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Pievienojās: 08.10.03
Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev.

Piesakos uz naziiti un saals maisinnu! Tiessaam, sveetdien biju tik izbadeejusies, ka savaam mantaam kur kas paliek iipassu uzmaniibu vairs nepieveersu...tiessaam svariigaaki likaas tie gurkki, tomaati un burkaani ko nonnammaaju...varbuut kaads Savannaa vareetu tos priekss manis pievaakt un tad kaut kad citaadaak atdot, jo diez vai tikssu.

Bez striidiem.

Man speele nemaz TIK slikta nelikaas, varbuut taapeec ka man visu laiku bija ko dariit, varbuut taapeec, ka taa bija tikai pirmaa speele. Piekriitu, ka bija lloti daudz nesakaartotiibas speeles laikaa, ka bija gruuti iejusties lomaa, bija lloti daudz aarpusspeellu sarunu...bet no otras puses arii liekas ka passu vaina vien taa bija...lieliska lieta - maldugunis pa mezzu kliist, bet tas ko visspilgtaak atceros, bija tas, ka Inx paskataas ar laapu vai tur kas seezz, peec tam, kad vinnam pasaka ka kruumos neviena nav, ka baltaa lupatinna ap galvu, Goldliideris passkkir kruumus un iebllaujas - reku cilveeks seezz! Tie kas spokojaas, peec ssii gribeeja nevis iet citaa vietaa pannemties, kaut pie tiem passiem zemniekiem, bet gan raavaas uz nometnes pusi paguleet. Ok, labi, es pati ssodien pieceelos kaut kur pulksten ccetros pa dienu iz taa kaa biju nogurusi, kaut arii autobusaa paguleeju...
Bija diezgan daudz "A davai...a kapee?...a kakova ccorta peec?..."
MILZIGS PALDIES KOKLEETAAJAM!!! Un ssajaa gadiijumaa es domaaju nevis Balto Teevu kokleetaajus-dzeeraajus, bet gan puisi ar kokli (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) gribeejaas gan, lai vairaak paspeelee, bet - bija labi!
Taa nu man speelee sanaaca kaut kas starp abaam nometneem (aka bllodinnu es dabuuju tikai tad kad sestdien man tajaa eedienu atnesa un karoti arii, kruuzi man naacaas aiznnemties no citiem parasti...).
Piekriitu, ka speelee diezgan daudz neeertiibu sagaadaaja tas, ka dazzi daliibnieki bija slimi, un es saprotu, ka piem. Farliner izsita no speeles diezgan daudz tas, kurss vinnam ar vairogu pa galvu iekraava diezgan...bet paldies Kaleejam, ka pie vinna aizejot, vareeja mieriigi paseedeet un atpuusties pie siltas uguns un paveerot kaa vinnss savaa nodabaa pakavu kall. IIsta miera ieguussanas vieta (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) liels paldies arii Lilitai un Anitai, kuras llaava ar loku passaut un pa virtuvi nnemties, lai gan tagad es diezgan maz ticeessu tam teicienam, ka pavaars vienmeer paeedis...dazzbriid nebija laika paeest...sveetdien naacaas steigaa ssagot atpakall uz liibiessu nometni bez pusdienaam, lai izraadiitos veelaak, ka autobuss nokaveets un Daugmalee jaapaliek veel 2h, un ka lielaakaa dalla eedamaa jau novaakts...
Cik saprotu, tad liibiessu nometnee diezgan lielas probleemas bija ar to ko kurss dariis. Pasaka vienam, tas neko neizdara, pasaka otram, tas arii nedara, un beigaas visa vaina ir uz nometnes vadiitaaju.
Diezgan daudz idejas netika realizeetas, diezgan daudz kas neparedzeets notika (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Nu bija labi!....ja ne "reaali forssi, nu cool, nu vispaar stilaa", tad jauki gan bija...vismaz man (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Un luudzu Hisie-Gaur nekrist iekss passpaarmetumu juuras.

Šo rakstu rediģēja Northwatch: 23.08.2004 17:07

+Citēt rakstu
Farliner
iesūtīt 23.08.2004 17:07
Raksts #64

Hissie-Gaur - vienīgā "kļūda" no tavas puses bija tas, ka piekriti vadīt komandu no jauniem spelētajiem, kurai vēl speles laikā pievienojās personāži ar citiem mērķiem nekā tavai sakotnējai "grupai". Tas nav viegli arī cilvēkiem, kas spelēne pirmo gadu, un bieži vien beidzas katastrofāli, patiesībā, tev pat izdevās izpildīt krietnu daļu no personāža speles mērķiem... katrā ziņa, pieredze, domājams, labi noderes nākamreiz, kad vadīsi komandu, vai kad pats izdomāsi speli noorganizēt...

P.s. Paldies Northwatch par operatīvu rīcību tās - vismaz šodien mana galva jūtas tīri labi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Šo rakstu rediģēja Farliner: 23.08.2004 17:10

+Citēt rakstu
Aziren
iesūtīt 23.08.2004 17:18
Raksts #65

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 23.12.03
Kur: tepat vien es esmu...

Man te ienaca prata doma, ka es varetu ari talak vadit komandas ar jauniem speletajiem tikai man vajadzetu vairak palidzibas, jo brizam ir ta pagruti.....

+Citēt rakstu
Urdrunir
iesūtīt 23.08.2004 17:18
Raksts #66

Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem

Pievienojās: 19.01.04
Kur: starp likumu un dvēseli

CITĀTS
Piebildīšu, ka GM nemeklē kaut kādus "attaisnojumus" tam kādēļ spēle neizdevas tāda, kādu gribējās, bet gan cenšas savākt informāciju par vājajiem un stiprajiem punktiem, lai nakotnē kļūdas labotu.

Nu, tad!
1. Es domāju, ka SLS5 rīkot būtu kaitīgi. Vajadzētu rīkot spēli par to pašu laikmetu un tematiku, bet norobežot to jau ar pašu nosaukumu. Taisiet Pērkona spēles 1 vai jebko citu, bet ne SLSX.

2. GM jāsadala pienākumi pirms spēles. 4 GM ir pietiekoši, lai nokontrolētu 30+ cilvēkus, ja laicīgi sagatavojas. Viens atbild par ekipējumu un drēbēm, cits par leģendām, cits savā nodabā taisa kvestus. Un paziņojiet par to spēlētājiem, lai viņi zina pie kā griezties dažādos jautājumos.

3. Spēlei ir akūti nepieciešami NPC. Ja spēles vadītāji nevēlas paši pildīt šo lomu, tad vajag dabūt NPC komandu. Ar 5-6 nobriedušiem cilvēkiem vajadzētu pietikt. Tiem ir jābūt cilvēkiem, kas liek spēlētājiem kaut ko darīt un ir gatavi tēlot sliktos, kuriem acīmredzami jāmirst no labo rokas.

4. Ja meistari negrib spēlētāju griešanu, tad viņiem ir jādod vardarbīgākajiem spēlētājiem iespēja medīt lielos lāčus, kaut sireniekus un meklēt mežā trakus āžus.

5. Spēlētāji ir jāvada, t.i. tiem ir jādod uzdevumu, kurus tie var pildīt. Ne visi cilvēki pratīs sev leģendā iepīt nodarbošanos. Daudzi sagaida, ka viņiem spēles laikā tiks piedāvāts darīt kaut ko papildus. Bez tam meistaru sagatavoti uzdevumi labāk sasaistās ar kopējo spēles ideju nekā tie, kurus varētu izdomāt paši spēlētāji.

6. Ir kāda lieta, ar kuru man pašam kā spēļu vadītājam ir grūti sadzīvot, bet tā ir svarīga. Meistariem jābūt gataviem, ka spēle aizies greizi. Spēlētāji mēdz visu salauzt un iznīcināt saknē. Manuprāt galvenā visu SLS kļūda ir skarbs railroadings. Atsakieties no pilnīgi reāla setinga. Uztaisiet mitoloģizētu Māras Zemi. Būs vieglāk izskaidrot kāpēc daži vēsturiski notikumi notiek ne gluži vēsturiski, kā arī nevajadzēs satraukties, ka kāda komanda uztaisa pilnīgi alternatīvu vēsturi.

7. Un šis SLS spēlētājiem. Biedrīši, jūs pajautājiet meistariem uz ko īsti braucat. Kas tai spēlē būs. Un neliecieties mierā, kamēr nebūsiet ieguvuši skaidru atbildi. Bet, kad uzzināsiet, tad izlemiet, vai tā spēle jums tiešām der. Ja nē, tad nemociet sevi, nebrauciet. Ticiet man, spēle drīkst nepatikt, bet, ja esat tajā iekūlušies nevienam padoma neprasot, tad daļēji esat paši vainīgi.

Aptuveni tā! Es gribēju rakstīt īsi. Ceru, ka to nesapratīs kā rupjību.

+Citēt rakstu
Farliner
iesūtīt 23.08.2004 17:30
Raksts #67

Urdrunir, piekrītu lielakajai daļai no punktiem, bet pret daļu no 6. ir iebildumi - tiesi saistība ar reāļo vēsturi ir tas, kas padara SLS sērijas speles par atšķirīgam no citam Latvijānotiekošajam spēlēm. Tikko kā atteiksimies no īsta vēstures "backgrounda", būs mums vairak vai mazak "generic fantasy" ar "pseidolatvietisku" ievirzi. Un tur vairs nav tālu līdz tam, lai spēlē parādītos faierboli un ninzas, bet tiesi no ta gribētos izvairīties.

Problēma jau nav tajā, ka kāda komanda var uztaisīt alternatīvu vēsturi - principa, tajos pašos SLS II varējs gluži mierīgi sanākt tā, ka "vikingu" apmetne būtu apvienojusies ar "kuršiem" vai arī "kuršu" komanda tiktu iznīcināta... problēma ir tajā, lai izvairīts no situācijam, kuras ir principiali neiespējamas attiecīgajā laikmetā.

Par 1. punktu - apspriedīsimies, bet arī šķiet laba ideja. Jebkurā gadījumā jau ir izlemts, ka tā spele vairs nebūs tiešs SLS II un IV turpinajums.

+Citēt rakstu
Farliner
iesūtīt 23.08.2004 17:33
Raksts #68

CITĀTS(Hisie-Gaur @ 23.08.2004 17:18)
Man te ienaca prata doma, ka es varetu ari talak vadit komandas ar jauniem speletajiem tikai man vajadzetu vairak palidzibas, jo brizam ir ta pagruti.....

Tev vaienam ar visu tikt galātiešām neizdotos, vajadzēs vēl kādus pieredzējušākus palīgus. Katrā ziņā, ir vērts aprunaties, tiklīdz tiks pabeigta nakamā gada speles koncepcija.

+Citēt rakstu
Andza
iesūtīt 23.08.2004 17:38
Raksts #69

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 12.11.03
Kur: Jauko poniju zemē.

CITĀTS
7. Un šis SLS spēlētājiem. Biedrīši, jūs pajautājiet meistariem uz ko īsti braucat. Kas tai spēlē būs. Un neliecieties mierā, kamēr nebūsiet ieguvuši skaidru atbildi. Bet, kad uzzināsiet, tad izlemiet, vai tā spēle jums tiešām der. Ja nē, tad nemociet sevi, nebrauciet. Ticiet man, spēle drīkst nepatikt, bet, ja esat tajā iekūlušies nevienam padoma neprasot, tad daļēji esat paši vainīgi.

Shis ir svariigs punkts, bet es domaaju, ka patiesiibaa nevienam, kuram taa bija pirmaa speele, nav iemesla iipashi njemt kaut ko pie sirds un nozheelot ierashanos uz pasaakumu, jo taa jebkuraa gadiijumaa bija pieredze. Taa teikt pozitiivaam vai negatiivaam apviita, bet tiira ekspa. Njemiet par labu un levelup'ojieties.

+Citēt rakstu
Lia'angia
iesūtīt 23.08.2004 18:57
Raksts #70

Uzlauž lāstus Gringotu bankā

Pievienojās: 14.11.03
Kur: Rīga, Olaine
Labākā krievu valodas tulkojuma autore

CITĀTS
Uztaisiet mitoloģizētu Māras Zemi.

Ar visām 8 par. Ne jau par faierboliem ir runa, bet par lielāku mūsu pašu, latviešu mitoloģijas klātbūtni spēlē. Lai ciemu izsist var atnākt ne tikai sirenieki, bet arī jodi. Lai palīdzību var lūgt ne tikai krīvam, bet arī Mārai (un lai viņa atbild).

+Citēt rakstu
Northwatch
iesūtīt 23.08.2004 19:25
Raksts #71

CITĀTS(Andza Arrdh @ 23.08.2004 12:08)
Kaut kaa visi neticeeja, ka kaut kas buutu sanaacis no uzbrukumu 5 no riita, lai gan, kad apspriedos ar Inxu un veel paaris cilvjiem, vinji teica, ka vajadzeeja un ljoti vajadzeeja.

A zzeel ka nekaa (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) vieniigie cilveeki kas piecos bija augssaa, bija kaleejs ar liigavu, kam taaaaadu jauku traadiriidi buutu izdevies sariikot! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Tagad naacaas tikai pusseptinnos pa laktu saakt dauziit un veelaak iet pilskungu modinaat.... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

+Citēt rakstu
Gvarvins
iesūtīt 23.08.2004 19:49
Raksts #72

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 02.02.04
Kur: Starp kreeslu un klavieri!

par pilskunga modinaashanu
fuj lielais
slikti dariijaat
pilskungam guleet gribeejaas.

// atkal protams ar pareiziem uzsvariem un intonaaciju

bet par visu paareejo jaabuut! jaanjem visu veeraa un jaabuut! peec shiis speeles pieredzes vajadzeetu kaut ko grandiozu uzriikot! man piemeeram labaakaas emocijas no shiis speeles ir tas, ka esmu naakamajais speelei lielisku personaazhu izdomaajis un iedvesmu sasmeelies.

+Citēt rakstu
eziic_miglaa
iesūtīt 23.08.2004 20:47
Raksts #73

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Grupa: HPētnieki
Pievienojās: 23.02.04
Kur: miglaa runaajoties ar balto zirgu... vai arii pie laaciisa skaitot zvaigznes, eedot ievaariijumu un dzerot teeju... vai arii raadot puucei celu uz attieciigo kliiniku...

ar visaaam cetraam un cik nu man veel ir PAR!!!
i man iedvesma, veel lielaaka kaa peec tresajiem radusies.
un par grandiozaam idejaam vispaar nerunaajot.. bet taas lai veel paaugaas.
(kaut vai dikti labo personaazu, kas iecereets bija, vajadzeetu reiz nospeeleet...)
bet tagad gandriiz ideaalais tiks uzlabots... taa ka vajag speeli, ebt taadu, lai taa baudaama buutu ne tikai tiem, kas speej "nemties" pasi, bet arii tiem, kas ir ar mieru tikai asisteet...

+Citēt rakstu
Goldberry
iesūtīt 24.08.2004 08:26
Raksts #74

ex foruma administratore

Pievienojās: 18.11.03

CITĀTS(NW)
Cik saprotu, tad liibiessu nometnee diezgan lielas probleemas bija ar to ko kurss dariis. Pasaka vienam, tas neko neizdara, pasaka otram, tas arii nedara, un beigaas visa vaina ir uz nometnes vadiitaaju.

Nometnes vadiitaaju aka Hisie Gaur cik zinu neviens nevaino. Kaa jau arii Morgoth teica vaina bija pshos speeleetaajos, kuri vai nu pieredzes truukuma deelj vai vienkaarshi atvainojiet par izteicienu ````isma nomaakti, bija diezgan apaatiski.

Par to ka neviens neko nedariija, nja, savaa zinjaa uztevru mazliet kaa aptvainojumu, ja manaa atminjaa (kas diezin vai ir paarklaata ar TIK daudz rozaa plankumiem) palicis, ka ineta nebija vieniigaa kas uzbruktu visnotalj briesmiigajai trauku kaudzei, lai gan liibiishu kuomanda tik un taa ir vinjai milziigu pateiciibu paradaa par lielo entuziasmu un paliidziigu roku.

Par speeli kaa taadu. to ka nebija iisti tas ko es varbtuut biju gaidijiusi nu jaa nebija and so? Iznaaca nomente briivaa dabaa ar ievifrzi uz senlatviskaam darbiibaam (ierochu tasiishana, zhagaru staipiishana, telshu maskeeshanu un mazliet primitiivu dziivoshanu). Teikt ka vainiigs ir shis vai tas buutu netaisni,. Varbuut ideja sevi bija zimseelusi, varbuut nolasiiusies bija ne taa iistaakaa larp sabeidriiba (neesu teisiiga spriest, nekaadas veeraa nejmemas pierdzes man nav). Ja ljotui gribeeja ko dariit atrast vareeja. Peimeram kaa Morgoth tasiit shkjeepus, vai kaa Hisie un vinja braalis tiit zobenus, vai shuut maiskinju vai lpilniigaa nav-nekaa-ko-dariit leekmee iet uz to pashu Daugmali un skatities ka arii vinju sejas mirdz laimee un priekaa. Personiigi nozheelot es pilniigi noteikti nenozheeloju, ka aizbraucu.

+Citēt rakstu
Northwatch
iesūtīt 24.08.2004 10:39
Raksts #75

CITĀTS(Gvarvins @ 23.08.2004 20:49)
par pilskunga modinaashanu
fuj lielais
slikti dariijaat
pilskungam guleet gribeejaas.

*kkikkina*
A ne tikai pilsungu uzmodinaajaam, kriivu un pilskunga meitu un Piccu arii (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ai kaadi mees malacci (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) peec tam jau visa Daugmale no tiem smiekliem ceelaas (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Gvarvins
iesūtīt 24.08.2004 11:08
Raksts #76

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 02.02.04
Kur: Starp kreeslu un klavieri!

patiesiibaa mna vienkaarshi tiiri vai veesi palika un uz mezhinju arii aizskriet sagribeejaas, taapeec arii tik viegli modos un ceelos. citaadi veel labu laiku buutu paudis savu vienaldziigo attieksmi pret visu pasauli. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
Northwatch
iesūtīt 24.08.2004 11:27
Raksts #77

Un mees veel labu laiku buutu par tevi pannirgaajussies (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Kas tad vainas nnirgaaties, ja tev pie rokas silta teejas kruuze un pastalas kaajaas, pie smeedes uguns sasildiitas? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Un manupraat Gvarvina vecais zobens tik tiessaam ir pie kaleeja uz paartaisiissanu nodots (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) vismaz kaadam es tur sveetdien ciitiigi lipinaaju nost sudrabaino liimlenti (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Šo rakstu rediģēja Northwatch: 24.08.2004 11:30

+Citēt rakstu
Torquemada
iesūtīt 24.08.2004 11:47
Raksts #78

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 08.01.04
Kur: The grim darkness of the far future
Dīvainākais forumietis 2010

Ehhh nu tad pats arii beidzot tiku pie rakstiishanas.
Visaa visumaa man bija interesanti, tikai drusku skrobiigi, ka netiku pie kausanaas. ( Da es to jau kops 3 speeles saakuma gaidiiju, bet man taa arii nesanaaca......)
Organizeetiibas bija bisku pamaz, un kvestos gaaja tikai dazi cilveeki. Maajaas deel upureesanas aizbraucu ar tonnu garsvielaam un 63 viiraka kociniem. Jautaajums kedrikam KUR LAI ES TO VISU GRUUZUM JO ARAABU TIRGOTAAJS JAU NU TOCMNA NEBUUSU!
Un jautaajums Artim. Labi man bija par daudz OoC runas, bet kad man blakus uz solina iedzer par palpatina veseliibu (avenals, inx, un inxa draudzene ) runaa daudz daudz gandriiz vai tikai OoC, un kad es beidzot izdomaaju pateikt savu Jodas jocinu ko izdomaaja mani RPG speeleetaaji. (Al Quadim setings D&D 3.5 UN Star Wars) tad fiksi atnaaca Artis un pateica ka vinam pietiek un ka man peeksni uznaakusi leekme. Protams ka vins aizraadiija tikai man. Nu kratiijos kaadu pusstundu pa zemi, kameer palika auksti, tad turpinaaju visu dariit taalaak. Tad no riita jau sageerbies uzvilcis un ciesi saseejis visus savus sargus un gatavs sengaidiitajam kautinam, pie manis pienaak Artis un prasa: a kaa tur iisti bija? Nu es pastaastiiju, un man peectam pasaka:" zini ko, man vienreiz pietiek tu tagad esi beigts, nosliicis upee" Labi, ja man bija jaamirst, tad bija, bet tad kapee tikai naakamajaa riitaa un nevis uzreiz? Moska kaut ko pa nakti buutu uztaisiijis, lai vareetu izkauties, bet taa nekaa.....
Un kapee tikai man aizraadiija, jo cikj man zinaams tad Senlatviesi nezinaaja taadu Senatoru Palpatinu? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) bet savaadaak vis bija ok.
Pacuksteesu veel ka tajaa kas aizvietos SLS5, ar daziem cilveekiem iistenosim vienu projektu, taakaa interesanti buus!!!!!

+Citēt rakstu
Northwatch
iesūtīt 24.08.2004 11:57
Raksts #79

Ahh, nesatraukaajies TIK traki, taga tevim maaja ilgi smirdees un eediens ilgi buus garssiigs (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)

+Citēt rakstu
Farliner
iesūtīt 24.08.2004 12:03
Raksts #80

Goldleader, tavam sirdsmieram - vecais Ū```` (Palpatins) arīdzen nomira (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Un tev es tikai paziņoju slikto ziņu, oriģinali tas bija kopīgs lēmums, nevis mana ideja. Par aizrādīšanu tikai tev - diemžēl, tu to visu tik skaļi paziņoji, ka bija dzirdams krīva miteklī, pie kura tobrīd Kedriks, es un Dagnija pārrunājām spēles lietas, un, kad izdzirdējām tavu tekstu par "bet mani D&D spēlētāji..." nu tu pats saproti, kādu reakciju tas izraisīja (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Nākāmajā rītā reakcija bija pēc paziņojuma ka tu esi lepni stāstījis, ka līdz 5 no rīta par SW un D&D ar Palpatīnu runājis... un cik reizes tev pirms tam bija par to visu aizrādīts? 5? vai 6?

Bez tam, kālab vairs negribi būt arābu tirgotājs?

Andza - mēs jau iepriekšējā vakarā teicām, ka vajaga... tiešām žēl, ka nesanāca (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

Lia'angia - iespējā lūgt palīdzību Mārai bija arī tagad... tikai tas nav tik vienkārši, kā pateikt "Ai mīļā Māra, palīdzi man tagad!", ja būtu izdarīts attiecīgs rituāls, būtu arī reakcija... kā jau ne reizi vien tika uzsvērts, mitoloģijas klātbūtne ir, tikai ne kā "generic fantasy" kur var pateikt sakrālu frāzi un noteikti viss nostrādās, bet gan mazlit sarežģītāk. Par jodiem - atkal jau atduramies pret NPC grupas nepieciešamību, jo divatā ar Kedriku noorganizēt jodu uzbrukumu tāpat nebūtu bijis iespējams.

+Citēt rakstu

7 Lapas V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 18.06.2025 01:31