![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūdzu, par video-/datorspēlēm raksti sadaļā Datorspēles.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 15.04.04 ![]() |
Esmu pārskatījis vairākus pavedienus un secināju... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Tiek veidot vienādi pavedinieni par kādu tēmu, jo ir pārāk liels čakaras tos meklēt... Tāpēc esmu izveidojis pavedienu un iesaku to turpināt, kurā turpmāk vārēsiet uzdot savus jautājumus par datoriem, apspriest jaunākās programmas u.t.t Viss par datoriem... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja orxs: 26.08.2004 22:22 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Istari māceklis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.03 GP eksperts 2006 ![]() |
Principā - izdzēšot no mapītes startup (nav izslēgts, ka tavā latviskotajā operētājsistēmā "startup" sauc kaut kā citādi - sorry, sīkāk palīdzēt nevaru.) Ne vienmēr tur būs ko izdzēst - bet nu vairumā gadījumu tas palīdz.
Vispār - 1) programmas nedrīkst vienkārši dzēst - tās neatrodas tikai tajā mapītē kurā tās ieliktas - šis un tas ir izvietots arī šur un tur citur - un, cik saprotu, nez vai tu mācēsi visu kārtīgi iztīrīt (tas IR iespējams, bet tikai tad, ja zin, ko dara. Un nē, caur internetu sniegt sīku pamācību kā to darīt ir diezgan sarežģīti un laikietilpīgi) Programmas atinstalē vai nu izmantojot komplektā esošo failiņu "uninstall" vai arī caur "add/remove programms" kas atrodams iekš Control Panel (un man nav ne jausmas, kā tas ir nolatviskots.) Tikai tad, ja programmas nav ne "add/remove", nedz arī programmai ir pašai savs "uninstall" to drīkst vienkārši dzēst. 2) Nevajag instalēt uz datora visu, kas pagadās ja vien tu sevi neuzskati pietiekami zinošu, lai tiktu galā ar problēmām, kas pēc tam radīsies. Tā kā patiesībā mans ieteikums... Sameklē kādu, kas tev datoru pilnībā nodzēš un visu vajadzīgo saliek par jaunu, un turpmāk izturies saudzīgā - neinstalē neko nevjadzīgu - visādus datoru dekorētājus, paroļu atgādinātājus, emailu rotātājus utt utjp. Par Maya un 3dsMax atšķirībām laikam prātīgāk būs meklēt profesionālos saitos - šajā forumā nav neveina, kas sevi varētu saukt par speciālistu abu programmu lietošanā. Lai apgūtu 3d modelēšanas pamatus derēs jebkura no tām, un arī vecākas versijas. 3d modelēšanu iespējams apgūt arī bezmaksas programmās (kas gan var nozīmēt nepieciešamību pēc kalkulatora un milimetru papīra, jo visas koordinātas nāksies ierakstīt). Profesionālis vienādi kvalitatīvu attēlu iegūs ar jebkuru no tām - jautājums tikai par to kas ir ērtāk, cik ilgs laiks paiest attēla izveidei un cik ilgu laiku programma tērēs attēla izrēķināšanai. Šo rakstu rediģēja Nimue: 11.09.2004 13:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 03:44 |