![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
http://books.fantasticfiction.co.uk/n11/n5...?authorid=10095
Es nopirku un sāku lasīt, gan krieviski, šo grāmatu. Superkolosāli piedzīvojumi superfantastiskā pasaulē! Tā nedublē, ne Tolkinu, ne Dž. K. R. Es esmu stāvā sajūsmā! Turklāt tas ir seriāls. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.11.03 ![]() |
[bezgarumziimju teksts]Teikt, ka ilustraacijas ir lieliskas, ir nepateikt neko. Tikai dazhviet taas trauceeja saglabaat intrigu - pirms vel izlasiits, atteelaa jau redzams, kaa Zareens izglaabies/iekuulies nepatikshanaas.
Graamata kaa viens liels karuselis - briesmeklis aiz briesmeklja, nepaspeej izglaabties no vienaam nepatikshanam, kad naakamaas jau aiz stuura (vai, citaadi izsakoties, aiz Zuuzubisa koka, vai Kaapurputna kuuninjas, Asinsozola saknes...). Nodaljas par Pinkulaaci, manupraat, vislabaakaas graamataa. Taapat man ljoti simpatizeeja sizhetas iepitas "nenoieshanas no takas" teema. Bet grozies kaa gribi, Zareens nekad nav atradies uz takas, jo vinna "liktenis tachu ir vinpus Dzillaa mezha".[/bezgarumziimju teksts] |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 15:05 |