![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 23.02.04 Kur: miglaa runaajoties ar balto zirgu... vai arii pie laaciisa skaitot zvaigznes, eedot ievaariijumu un dzerot teeju... vai arii raadot puucei celu uz attieciigo kliiniku... ![]() |
Aiziet lautinji, ja reiz mums soliija...
keramies pie lietas, ja? 1. Jaapabeidz maaja 2. Jaapabeidz smeede 3. ... (daudz un dikti kas) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Es atbalstu 20-22 augustu, protams var ari septembra pirmaja nedela, bet tas man ipashi nepatik....
es jau sva kabatas kelendara rezerveju 20.-22. augustu, ta ka es saku rekinaties ar to datumu... To Gvarvin: Es jau varu but karadraudzes dalibnieks, tik manim tads jautajums, kur es tik isa laika dabushu kezzu brunas un parejo...ja man atlautu but karadraudze tikai ka shkepnesim, tad es vel padomatu, jo pagaidam cik redzu man alga nebus atrak par augusta 1 nedelu, ta ka adas brunas man ari neizdosies iztaisit...... Ja nu vienigais virsaitis atdotu meitu celojosham zintniekam, kas memkle vietu, kur palikt uz dzivi[domats, ka apmetos uz dzivi Daugmale], jo domaju, ka ja uz sho lomu neviens nepieteiksies es varetu to meginat nospelet..... Es neizpludishu garas runas un iluzijas par to, kas bus, jo nosakuma man jadzird GM lemums, cik daudz laiks bus patiots uz priekshu, tad zinashu uz ko merket, es jau neatteiktos apprecet virsaisha meitu, bet ja nesanaks tad kadu citu reizi.... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 09:43 |