![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 23.02.04 Kur: miglaa runaajoties ar balto zirgu... vai arii pie laaciisa skaitot zvaigznes, eedot ievaariijumu un dzerot teeju... vai arii raadot puucei celu uz attieciigo kliiniku... ![]() |
Aiziet lautinji, ja reiz mums soliija...
keramies pie lietas, ja? 1. Jaapabeidz maaja 2. Jaapabeidz smeede 3. ... (daudz un dikti kas) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.02.04 Kur: Starp kreeslu un klavieri! ![]() |
nu par to "dumjaaku visos jautaajumos..." es gan nebuutu droshs, jo man beidzot dereetu taada sieva, kas lai gan var riikot ljaudis un dariit lietas, tomeer zin savu vietu aiz viira plataas muguras un viira reputaaciju sevishkji8 negrauj, bet tomeer ko vajag to rada. Es ceru ka tu sieva, buusi speejiiga nospeeleet arii, ne tikai blondo berserku, bet arii idealu pilskunga sivu, kas gan var izriikot tautu un vajadziibas gadijumaa arii karadraudzi, gan arii zain palikt aiz viira plataas muguras un sevishkji negraut viira teelu.
domaaju gan jua mees vienosimies un viss buus ok... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 08:12 |