![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.06.04 ![]() |
Ir daži brīži, kas joprojām mēdz uzplaiksnīt tavā atmiņā ar savādu starojumu? Tu joprojām atceries dažas situācijas, kuras tu nevari izskaidrot? Kurās tevī parādījās neparastas spējas, neizskaidrojams spēks vai apskaužama drosme? Un ko tu gaidi vakaros domīgi vērojot debesis? Kas liek tev domāt, ka tu zini vairāk nekā tiek pateikts? Un ko tu meklē viens ejot pa svešu ielu? Kas tevi saista kārtējo reizi pārlasot vienu un to pašu grāmatu? Ko nozīmēja tas sapnis, kas paglāba tevi no briesmām? Kas liek tev klusēt, kad citi smejas par to , kam tu TICI? Tu zini kaut ko, ko pats nespēj izskaidrot.... Pastāsti, kas liek tev ticēt, ka burvestības ir un pastāv visapkārt! Jo tā nebija tikai priekšnojauta..... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.04.04 Kur: šeit ![]() |
vienreiz es biju nometnē un mēs gulējām divstāvīgajās gultās un viņas bij baigi salauztas un mans draugs vienreiz tur sāka lēkāt un tā gulta pārlūza un viss otrais stāvs krita man virsū un tad viss itkā palēninājās es tā mamāju ar roku un tā gulta kad jau bija tieši virs manis nokrita uz pavisam otru pusi un vēl kad es biju ļoti dusmīgs uz brāli es uz viņu ļoti lielās dusmās paskatījos tādā niknumā ka viņam klēpī iegāzās makaroni ko viņš ēda bet es nezinu vai tas ir kautkā saistīts ar burvestībām.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 15:28 |