![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 18.10.03 Kur: Valmiera ![]() |
Nu,vai esat kadreiz aizdomajusies kur vina smel ideju visaiem teliem,visam?
Nu ta,pirmais ko jus noteikti man teiksiet 1)bus-Bagata iztele,ari. 2) ... Kas butu otrais? es noteikti teiktu ka ta butu dzives pieredze,cik es zinu-vina saka rakstit tad,kad izskiras ar viru! TAtad,spriezot pec visam gramatam,HArija liktenis ir bijis visai surs-tatad Roulinga taja bridi ir izjutusi to pasu. Vina,sakuma kad tiko saka raxtit,vienkars cilveks-ar dzilam dusmam liek uz papira savas emocijas,es domaju ka tas ir pietiekami daudz izteikts. Te var katru gabalinu izpetit,pec psihologiska viedokla izsecinat. Noteikti ka pirmais butu jamin:HArijs-DUdijs, Harijam noplukusas drebes,neviena nemilets-Dudijs resnis,ar spico apgerbu un vecakiem kas vina del vai nost mirst! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 Kur: mhm. šit'e. ![]() |
tiešām interesanti, varbūt Roulingai ir dzīva iztēla. man šķiet , ka viņa cenšas lai viņas faniem būtu interesanti un man liekas, ka viņas pūles tiešām attaisnojas... fani taču kā traki izpērk viņas grāmatas un kino zālē sajūsmā lauž krēslus... un kur tad vēl fanu klubi visās pasaules malās, kā arī datorspēles, lego (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) , arii šī adresiite, un vēl daudz kas cits. es, lasot pirmo grāmatu, nevarēju iedomāties, ka šis HP kļūs tik slavens un lielākā daļa būs sajūsmā par viņu. es pat nesaprotu kā HP var nepatikt...
šī garā pentere pierāda, ka Roulinga tiešām ir superīga raxtniece. starpcitu, es šaubos vai rakstniecei tiešām bijusi tik traģiska bērnība, bet varbūt, ka viņa pati ir gribējusi kļūt par burvi (bet kurš tad negrib !!!) un tagad to visu apcer... - kā būtu, ja būtu... jāsaka arī paldies kafejnīcai/cām, kurā top visas grāmatas par HP, un varbūt, ka kaut kas no viņu atmosfēras palīdz Dž.K. Roulingai rosināt iztēli.. bet varbūt viņa tiešām tur sēž tikai tāpēc, lai mājās nebūtu jāvāra kafija. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.06.2025 21:05 |