![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.10.03 Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev. ![]() |
Nu un tagad iedomājieties ka līdz Apokalipsei ir palikuši...nu teiksim vēl seši mēneši. Ko jūs vēl gribētu paspēt izdarīt?
Nu jā...bija jau vēl muļķīgās idejas izštukot KĀ PAGLĀBTIES no bojāejas, nu bet...jā, spēle svarīgāka... Šo rakstu rediģēja Reiki: 23.05.2004 13:29 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.03.04 ![]() |
CITĀTS(Air Spirit @ 14.12.2003 09:03) Ko es gribētu? 1. Sadot pa purnu Eminemam un tam tur kroplim no Limb Bizkit 2. Izlasīt Mein Kampf 3. Izkauties ar Žirinovski 4. Iznīcināt Nacionālboļševikus 5. Uzcelt augšā Hiču 6. Sagraut visu Izglītības Ministriju 7. Iznīcināt Hip Hop kultūru kā tādu 8. Notēmēt Krievu kodolraķetes uz ASV un ASV raķetes uz Krieviju 9. Nožmiegt Verpakovski 10.Pats izraisīt Apokalipsi No kurienes tādas domas un naids pret Hip Hop kultūru, tad man jālūdz Dievs, kuram es neticu, lai apokalipse nepienāk, jo man patīk Hip Hop un arī Freds Dērsts(tas kroplis no Limp Bizkit, kā tu viņu esi nodēvējis (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) ), vai arī tu domāji kādi citu? Es noteikti nolēktu ar izpletni,aizietu no skolas un pievienotos ceļojošajam cirkam, pēdējā nedēļā varētu iestāties armijā, vēl visādas sīkas izdarības, bet lielos vilcienos, tas ir galvenais. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 28.05.2025 12:27 |