![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Es te tā domāju, ko tad īsti Boromirs redzēja kad skatījās Galadrielas acīs? Vai to,kā viņš iegūst Lielvaras gredzenu un izmanto to saviem nolūkiem?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
CITĀTS(Silmarien @ 07.04.2004 12:04) Nu, es tagad uz sitienu nepateikšu, kā tur bija tieši, disks ta mājās, bet cik mana vecā atmiņa mani neviļ, tad viņš pēc tam Aragornam atstāstīja, ko viņš redzēja, tas ir, ko viņš dzirdēja savā prātā ar Galadrielas balsi - kaut ko par to, ka Gondora kritīs utt. Respektīvi, manuprāt, viņš redzēja gan Pelennoras kauju, gan Minas Tirith ieņemšanu, tikai tālāk laikam gan ne, jo tad jau šis būtu redzējis arī Aragorna uzvaru... Nē! Varbūt filmā kaut kas ir pielikts, to es nezinu, bet te ir citāts no grāmatas: 'To me it seemed exceedingly strange,' said Boromir. `Maybe it was only a test, and she thought to read our thoughts for her own good purpose; but almost I should have said that she was tempting us, and offering what she pretended to have the power to give. It need not be said that I refused to listen. The Men of Minas Tirith are true to their word.' But what he thought that the Lady had offered him Boromir did not tell. But what he thought that the Lady had offered him Boromir did not tell. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 19:01 |