![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
http://books.fantasticfiction.co.uk/n11/n5...?authorid=10095
Es nopirku un sāku lasīt, gan krieviski, šo grāmatu. Superkolosāli piedzīvojumi superfantastiskā pasaulē! Tā nedublē, ne Tolkinu, ne Dž. K. R. Es esmu stāvā sajūsmā! Turklāt tas ir seriāls. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Nākošās grāmatās ar Zarēnu notiek vēl trakākas lietas. Tā patiesi nav grāmata, kas domāta 9-12 gadu vecumam!
Ja kāds nav lasījis meinstrīma fantastiku, kā rietumnieki, tad tiešām nelabi var palikt. Bet tādā, nežēlīgā pasaulē lielākoties darbojas SF un fantasy varoņi Rietumos. Galvenā atšķirība [ir arī citas] starp pasaku un fantasy ir tā, kādu lomu spēlē maģija un dažādi burvju priekšmeti. Pasakā, atvainojiet, galvenais varonis bez savā īpašumā iegūtā burvju priekšmeta nav nekas. Neviens antiņš bez burvju lietu palīdzības neko neiespētu. Fantasy varoņi arī paši kaut ko iespēj (kā Konans, piemēram). Burvju priekšmeti viņiem ir tikai palīglīdzeklis. Frodo Stikla kalnā arī bez zirga uzrāptos. |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 01:51 |