![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
[Tumši zaļā apmetnī tērpusies drukna sieviete ar garu plīvuru priekšā sejai brida gar Glanduīnas upes malu uz Angmāras kalnu pusi. Viņas gaita bija smagnēja un skumja. Rokās viņa turēja garu spieķi. neizskatījāš, ka viņai tas būtu vajadzīgs lai pārvietotos, bet sperot ikkatru soli viņa to pielik pie zemes, izjusdama siltas tirpas. Apmetņa malas bija slapjas, viņa izskatījās pārgurusi, bet viņa turpināja savu ceļu ar gausu, bet noteiktu un smagnēju gaitu. Ik pa brīdim viņa pasmēla ūdeni un padzērāš vai noplūca kādu zāles stiebru un sāka to ēst. Plīvurs, kas klāja seju, bija notraipīts ar asinīm, melnām asinīm.
Šo rakstu rediģēja Klikšķe: 16.02.2004 13:03 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.02.04 Kur: Domājiet paši ![]() |
''Ja jūs griba cīnīties, varat pacīnīties ar mani, bet jēgas nav nekādas, jo es ar savu Drako jūs uzveiktu viens un divi.'' vīrietis apmeta salto un no pūķa nenokrita. ''Jums paveicās, ka es esmu arī pret asins izliešanu, ja vien nav jākauj nost kāds izdzimtenis, kā Orks un Goblini.'' pasmējās zaļais vīrietis.
''Lai nu kā mans vārds ir Dreiks un es esmu visu pasaules Drakonu pavēlnieks, draugs, ģimenes loceklis un partneris.'' Dreiks lidinājās uz drakona tā it kā būtu uz tā piedzimis. ''Sen atpakaļ es nezināmā veidā rados no Drakona un cilvēka asinīm. Es esmu kaut kāds Drakon cilvēks.''''Šis ir man mīļākais Drakons vārdā Drako.'' drakons ar Dreiku nolaidās zemē. Šis Drako bija 3 reizes lielāks par cilvēku, bet kad no viņa nokāpa Dreiks, Drako pārtapa mazā drakonā. Viņš kļuva tik mazs, ka varēja mierīgi nosēsties uz Dreika pleca. Šo rakstu rediģēja Pikolo: 13.03.2004 17:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 06:04 |