![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.10.03 Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev. ![]() |
Nu un tagad iedomājieties ka līdz Apokalipsei ir palikuši...nu teiksim vēl seši mēneši. Ko jūs vēl gribētu paspēt izdarīt?
Nu jā...bija jau vēl muļķīgās idejas izštukot KĀ PAGLĀBTIES no bojāejas, nu bet...jā, spēle svarīgāka... Šo rakstu rediģēja Reiki: 23.05.2004 13:29 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.01.04 Kur: Vientuļa klints kore bieza meža vidū ![]() |
Njemot veeraa to, ka taa arii nav laaga zinaams, ko apokalipse sevii ietver, gruuti izdomaat, ko vajadzeetu paspeet paveikt. Bet es domaaju, ka veelmes peedeejiem seshiem meeneshiem diez vai ljoti atskiras no taa, ko es vispaar veelos, Men piemeeram gribas buut laimiigai un miileetai neatkariigi no taa, vai apokalipse pienaaks riit , peec pusgada vai arii es nomirshu to nesagaidiijusi.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 10:24 |