![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.10.03 Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev. ![]() |
Nu un tagad iedomājieties ka līdz Apokalipsei ir palikuši...nu teiksim vēl seši mēneši. Ko jūs vēl gribētu paspēt izdarīt?
Nu jā...bija jau vēl muļķīgās idejas izštukot KĀ PAGLĀBTIES no bojāejas, nu bet...jā, spēle svarīgāka... Šo rakstu rediģēja Reiki: 23.05.2004 13:29 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.03 Kur: Nogājis no ceļa uz Lorienu ![]() |
Es piekriitu Aijukam. Es arii gribeetu taa riktiigi iemiileeties un sannemt arii miilestiibu pretiim (var bez apokalipses (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ) Tad vismaz peedeejais pus gads dziivee buutu laimiigs. Par citaam lietaam.. Nezinu gan vai es gribeetu izmeegginaat visaadas riskantas lietas tikai taapeec, ka driiz taapat jaamirst. Vienmeer tak paliek ceriiba, ka apokalipse noraadiitajaa laikaa var arii neiestaaties. Un ko tad?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 09:38 |